Чому сучасні студенти повинні одягатися в шкільні форми

Дебати про те, як носити шкільні уніформи відбувалися протягом десятиліть. Для деяких речей, такий одяг - це реліквія минулого. Деякі вважають, що уніформи є атрибутом самодисципліну. Тим не менш, у багатьох країнах світу суворі правила школи Залиште відгук.

Напередодні нового навчального року редакційна колегія підготувала освітній матеріал для Вас. У цій статті ви знайдете цікавий сюжет від життя нашого абонента. І в кінці ви дізнаєтеся Переваги та недоліки шкільної формий

Правила школи «Препарація для кінцевого класу була в повному гойдалці». Я мусила вести лайнап у складі фольклорної групи. І я поклав на розкішний народний костюм. І на місці відбувся спеціально підготовлений святковий наряд. Перший з вересня! Моя мама зробила мені світло-золоті штани з стейкового атласу, і ми купили модну витягнуту пісочно-барвну куртку для них. І все це краса з'явилася з лаконічним ременем.

Наш гімназій був одним, де існували суворі правила школи. По-перше, всі ті, хто був пізнім, були відзначені на спеціальному списку - лист шамелю. По-друге, звісно, школа мала код сукні. «Ні джинси та інші нещільно!» наші викладачі та адміністрація ніколи не втомилися від повторення.

Мій однокласник наполягав на покупку мені класичний костюм. Але я завжди ввічливо відмовив. Коли я чув це з головного вчителя, я відповів в більш детальній описі: «Соррі, Анна Сергеевна, такий одяг заважають самовираженням і демелян мій любов до естетики». Я був дуже зарезервований, тому що я хотів би поговорити з дорослими. Але адміністрація школи не думав.

Ми провели фізичний тест на день. Звісно, збігаючись збігом, я був «зняттям з класу» і названий режисером. Вся школа побояв її і її батьків поважала її. Такий жанр класичний... Узагалі, Наталя Петровна дала мені погляд і повідомила, що вона чула про свою незадовільну поведінку. Виявилося, що я дозволяв собі визволяти, поспілкуватися з головоломкою і практично трамплінгом невдоволенням.

Ця заява була дуже ізольованою. Не було нічого подібного. І я носу одягнені штани дуже рідко. Монолог режисера завершився фразою: «Спаркувальні штани не сховали свого гняти». Коли я залишив офіс, Наталія Петровна додала, що я повинен думати про свою поведінку.

У цей момент я відчував себе трохи відхилена дівчина. Я був тільки 16 років і не мав ідеї, як захистити себе від таких атак. Я просто почав лікуватися, а потім я дізнався, що я мав два для тесту. Як, пропущений клас. З тих пір я носила золоті штани менше і менше, але ніхто не бачив мене в класичному костюмі. й

Парадокс шкільної уніформи полягає в тому, що будь-який аспект його можна побачити з різних кутів. Який раз, здається, непереборна перевага коду сукні тепер переглядається з іншого кута. І навпаки. Ми працюємо разом!

1. Соціальний статусй Підтримує шкільні уніформи наполягати, що робить всі діти рівні. Так само одяг не викликає конфлікту між дітьми. Крім того, не існує причин, щоб обговорити неприпустимості одної сім’ї та інших речей. Але нехай буде чесним, цей аргумент не працював тривалий час. Оскільки різниця в фінансовій ситуації все ще буде видно. Зовнішній одяг, взуття, рюкзак і навіть звичайні ноутбуки показують, як заможні батьки. Шкільна форма створення ілюзії рівності.

2. Індивідуальністьй Багато батьків відмовляється від шкільних уніформ, оскільки вони не дозволяють самостійно висловити дитину. Але нам здається, що розвиток індивідуальності – складна робота. І це не просто одяг. Дитина повинна знати, який одяг підходить для конкретного випадку. І розірвав джинси або сорочка з відвертим вирізом явно не найкращий варіант для школи.
  3. Дисциплінай Послабляючи шкільну форму, дитина чітко знає, що він збирається вчитися. Допомагає контролювати емоції і поведінку. І візуально відразу ж, якщо спина вирівнюється, і гай стає більш впевненим. З іншого боку, в уніформі, діти можуть відчувати себе обмеженими і обмеженими. Тому цей аспект також неоднозначний.

й
Інші аргументи Вартістьй Багато людей воліють форму, тому що це дуже зручно. Ви можете придбати один шкільний комплект перед початком навчального року - і він готовий! Тим не менш, дуже хороша шкільна форма з якісних матеріалів є дорогою. Після всього, ніхто не хоче, щоб ваша дитина була в будь-який день в сорочку або куртку з поліестеру. Також діти люблять фолієві про зміну. Тому форма часто повинна бути вилучена і введена в належну форму. Дешевше створити комфортний і зручний для шкільного гардеробу, ніж запастися на декількох наборах уніформ відразу.

Бізнес стильй Шкільна форма дає дітям відчуття стилю. Студенти повинні бути в курсі того, що він відповідає. Але не всі мають бізнес-стилю, і не зрозуміло, чи потрібен кожен з дітей в класі. Крім того, іноді погано сидячи на дитячій шкільній уніформі стає причиною нападів однолітків.

Кожна школа має власний школа-лавй Десь вони міцні, десь м'якше. Однак строгий код сукні, шкільні форми ніколи не повинні бути стандартом моральності. Особистість дитини не залежить від того, як він одягається.

Більшість сучасних шкіл воліють класичний стиль бізнесу. Для нього прийнятний легкий верхній і темний дно, чи є брюки, спідниці або сарафани. Ми вважаємо, що цей підхід набагато краще, ніж сувора форма. Що ви думаєте про це? Поділіться своїми думками в коментарях!