Рецепт рулетки на сирому тісті з яблуками

Соон Apple Savior, що означає, що це час, щоб приготувати смачний Кошикй Якщо ви втомилися пирогів, я пропоную вам запікати рулон для чаю. Ніжний сирний тісто і соковита яблучна начинка з горіхами переможе серця всіх, хто його намагається.

Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. Прокруткай Оригінальний рецепт з доступними інгредієнтами!

Рулетка для чаю Інгредієнти для тестування
  • 120г сир
  • 1 яйце
  • 100г вершкове масло
  • 2 ст. цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 1,5 ст. борошна
  • 0,5 ч.л. соди

Наповнення інгредієнтів
  • 4 яблука
  • 20г вершкове масло
  • 3 руки родзинок
  • 2 ст. цукру

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто в зручному контейнері, поєднайте розм'якшене масло з цукром і ванільним цукром. Видаліть все з шпателем в єдиний стан.

2. Додати яйце, сир. Подивитись його добре. Також додайте соду і борошно. Змішайте м'яке тісто, після чого поставте його в просвіт і накрийте його рушником.

3. Щоб приготувати начинку, промийте і очистіть яблука. Куб яблука. Покласти яблука в горщик. Додайте цукор і вершкове масло до неї. Варити яблука на повільному вогні 10 хвилин до випаровування рідини. Зніміть вогонь і додайте родзинки, перемішайте її.

4. На пилоподібному борошняному столі розкачати тісто в шар до 0,7 см. По-справжньому розподіліть начинку на тесті, а потім розкачати все в рулетку, щіпивши кінці рулону.

5. Поставте рулон на чашу, покриту пергаментним папером. Можна змащувати рулон збитим жовтком. Випікати рулон в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 35 хвилин.

6. Це, Раїзин-ролл готовий. Бодибилдерши!

Я знайшов цей рецепт на красивому каналі Prostorecept. Щоб отримати більш детальний вигляд підготовка На цьому рулоні дивитися це відео.

https://www.youtube.com/watch?v=rtWwTafSutI

Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом для бісквітної рулетки з яблуками та горіхами. Завдяки горіхам і шкірці лимона начинка для бісквітної рулетки набуває дивовижно яскравого смаку!

Дуже ніжний, повітряний, пишний і м'який тісто. І в поєднанні з великою кількістю ароматних яблук, цей рулет буде смакувати навіть швидко. Мій син не схожий на яблучні пиріжки, але це рулет для сніданку на обох щіках.

Обов'язково варити це. яблуко Для чаю, щоб порадувати вашу сім'ю, і найголовніше - відзначити другий літо Спасителя.