Ви знаєте, що робити сніданок? Випікати це.
1,000 бульбашковий млинй Рецепт випадково знайдений в Інтернеті, а потім вирішив спробувати його. Дуже дякую!
Це не дуже сирець, але досить касерол, але це дуже, дуже ніжний і повітряний. Готується на кефірі з найпоширеніших продуктів, які знаходяться в холодильнику кожної господині. За смаком десерт нагадує суфле або японський млинець, але тільки цей делікатес ще більш ніж ніжний.
В ефірі кассероли сьогодні видання
"Сайт" розповість вам, як
касарол 1000 бульбашок. Повітряна випічка є двома підрахунками!
інгредієнти
- 300г сметана (25–30%)
- 4 яйця
- 400г кефір (або йогурт)
- 125г цукру
- 1 ч.л. екстракт ванілі
- пілінг 1 лимон
- 25г кукурудзяний крохмаль
- 70г борошна
- щіпка
- порошок
Підготовка
- Спочатку готуємо форму для випічки. У мене 20 по 20 сантиметрів. Форма повинна бути покрита пергаментним папером, а за допомогою того ж паперу потрібно виростити боки (У мене папір протруює ще 10 сантиметрів з кожного боку).
- Відокремити білки з жовтків в дві різні ємності. Окремо змішайте кефір зі сметаною, додайте екстракт ванілі, а також 1 лимонну шкірку. Запитайте на борошно і крохмаль. Стирайте все плавно до однорідності.
- Додайте сіль в білки, змішайте з міксером протягом 3-4 хвилин, потім додайте цукор і продовжуйте збивати до міцних вершин. Один по одному, додайте жовтки і добре перемішайте до однорідності.
- У декількох кроках з'єднати дві маси. Стирати акуратно зверху вниз, щоб зберегти помпу. Тісто повинна вийти пишною і повітряною. Залийте тісто в форму, виправте її. З зубочисткою зробіть невеликі проколи в тісті, щоб звільнити повітря.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за годину. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Це, аромат готовий. Бодибилдерши!
І краще зрозуміти всі тонкощі приготування цього торта, дивитися це відео з красивого каналу «LudaEasyCook Позитивна кухня».
https://www.youtube.com/watch? v=szTedZБогок
Також пропонуємо ознайомитися з рецептом сирної запіканки без борошна і манкі, який стане ідеальним сніданком. Я особливо люблю цей дивовижний соус, який додає його вершковий смак!
Це повітряна касарол красива.
сніданки Або як закуска. Але краще варити його ввечері, адже це найсмачніше в холодній формі.
Цей десерт обов'язково стане прикрасою затишної сім'ї чайної вечірки. Будьте впевнені, що ваша родина буде вдячна Вам за цю солодкість!