Принцип смаження чебуреків без бризки масла і страху горіння

У сім'ї Чебуреки майже традиція. Я готую їх різноманітними начинками: м'ясо, сир, картопля і гриби. Однак, після чого потрібно вимити плиту з олії. Хто приготував, знає, що під час приготування цієї страви брететься по всій кухні. Як смажити чебурекиТак ви не хочете мені це зробити? У цій статті я розповість про корисний прийом.

Як обсмажити Чебуреки Я люблю те, що їх дуже легко варити: замісити тісто, варити начинку, загорнути, обсмажити - в пару хвилин блюдо готове. Тим не менш, під час смаження в усіх напрямках з’являються бризки нафтопродуктів. Я використовую, щоб подумати, що там не було. Вони часто падають на руки, і навіть на обличчі - іноді залишаються навіть неприємні опіки. Так я завжди тримаю дітей від печі під час готування.

Я недавно навчився трохи хитрощі. Про це розповів мій номер. Завдяки цьому трюку, масло при смаженні чебуреків не обприскується по всій кухні. Тепер я варюю: піч більше не потрібно мити від жирного спрею і руки не страждають від масляних опіків.

Невелика хитрість Сусід консультує наступну кришку, щоб додати в масло трохи звичайної солі. Перед смаженням шибуруки потрібно залити маслом в каструлю, а потім залити сіллю. Все так – проста кухонна сіль здатна зберегти вас від неприємних бризок олії.

Завдяки цьому трюку, масло більше не буде літати з усіх боків. Після того, як я дізнався про це життя рубати, я готую chebureki частіше для моєї сім'ї - кожен повний і задоволений, а піч запалює чистотою. Цей прийом з сіллю підходить для інших страв, для приготування якого потрібно використовувати велику кількість олії.

При приготуванні риби, м'яса, картоплі додайте щіпку кухонної солі до сковороди. Ця маленька хитрість позбавить вас від неприємних бризок олії і миття плити. Я рекомендую поділитися цим лайфхаком з близькими і друзями - вони можуть знадобитися цю корисну інформацію.