Що робити, якщо дітям доглядати тільки через заповіт

Постарші ми отримуємо, швидше час летить. Перед тим як дізнатися його, ви вирощуєте 60 дітей та дітлахуєте своїх дітей. Дуже важливо, щоб у старій вікі є родичі, які не дадуть вам нудьгувати, і підтримуватимуться, коли вам потрібна допомога. Я побажаю, але коли мова йде про володіння, люди збираються. Найсумнішим є те, що близькі люди починають поводитися самостійно. Пробувати спадкоємці часто сперечають над тим, хто отримує більшу частину. У той же час життєздатні люди забувають, що ми говоримо про своїх літніх батьків і перехрестя всіх меж. У нас є неприємна ситуація з одним із наших читачів. Я повинен сказати, що в кінці вона зробила право.

В середині літа в країні я раптом стала хворим. Я не молодий, я був 65 років. Я був сином і дружиною, Я не знаю, що це сталося мені. Поставили мене в машині і взяли мене в міську лікарню. Дочка-в-завдяки всіх лікарів вона знала на вухах, коли ми були на шляху. У лікарні я оглянув фахівці і призначили лікування.

Я щаслива. Допомагаємо хорошої клініки, де я був обстежений від голови до пальця. До моменту відновлення все сподобалося казкою: окремий номер, приємні лікарі і смачні страви. Це був серйозний випадок, але в кінці все було дрібним. Моя Гріша і Наталаша оплачується всім, забезпечивши мене турботою після розряду.

Я можу повернутися до чистого будинку і відчувати себе добре. Ми придбали всі необхідні лікарські засоби і заповнюємо холодильник харчовими продуктами. У цей непростий період діти допомогли мені багато. Хто краще доглядати за хворою жінкою?

Коли я нарешті відчував себе краще, Наталія вирішила серйозно обговорити одне питання горіння. Він сказав: «Лариса Івановна, змусить тебе сина». Я відчуваю себе погано, тому що у мене є дочка, Ольга. У той же час дочка-в-право продовжується: Звісно, ми хочемо, щоб жити сто років, але ви розумієте. Здоров'я не отримує більше років. Без з'єднань і грошей буде важко для людей похилого віку піклуватися про себе. Якщо ви зробите руку для Grisha, ми обов'язково надамо вам найкращі фахівці і подбаємо про вас, як очікується.

Монолога Наталії дала мені харчування для думки. В перший раз я був відштовхований, щоб зробити вибір, що я не думаю, і він був час. У мене є два діти: Гриша і Оля. Гриша і Наташа не бідні, у них є квартира, але немає дітей. Коли Григорій займався дочкою-завданням, вона сказала, що вони не мали дітей. І як вона буде 40 цього року, вона, ймовірно, буде. Ця тема вже закрита.й

Ольга живе набагато більш скромно, до того ж вона має дві молоді діти. Вона і її чоловік ледь, що кінці зустрічають, недавно здійснили кредит. Я бачу, наскільки важко для них, я намагаюся їхати за збереження, а іноді я кладаю гроші в кишені дочки.

Наташа не заспокоїться, говорить про те, що Оля ніколи не відвідував мене в лікарні, і вони, кажуть, що завжди там. Так Ольга перебуває на батьківщині, тому що вона залишить двох дітей? І вони не допускаються в кімнаті з ними. Як я відчував.

Але Наташа наполягають, що буде видано на той, хто піклується про батьків. Або, каже він, що вони подбають про мене половину, і нехай Оля робимо відпочинок. Незабаром ми пішли в нотаріус, і я вказав в моїй волі, що мій син отримає мій двоpiece. Він сказав про те, що мій син засмоктував мене, сиділи і занурився в одну точку, коли мій дочка-в-завдився про заповіт. Після цієї поїздки я тримала думки, що я зробив неправильну річ.

Що, якщо мій син хотів велосипед і я купив його половину і інший сказав йому, щоб попросити мій батько купити його? Це все неправильно. Через тиждень я пішов до нотаріуса і перевиправила заповіт. У квартирі буде успадкована Ольга з дітьми, вона потребує більше. І подарую мій маленький котедж, щоб бути його, Гриша і дружину. Котедж коштує трохи, можливо, для символічної кількості і продажу, вони не бідні люди.

Я не сказав нікому про зміну, це буде несподівано. Я хочу жити мій старий вік без цих випробувань. Всі вони заслуговують. Я думав, що я підняв мій син так погано або це про мій дочка-в-право?

Я не хочу думати вирощених дітей, які відвідують вас через заповіт. Що робити, якщо не було квартир, не залишить байдужим жінка? Редакційна колегія обов'язково повинна діяти відповідно до науковців і не йти разом з життєдіяльними людьми. Ми думаємо Лариса Іванівна, і що ви скажете?