Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Що робити, якщо дітям доглядати тільки через заповіт

Постарші ми отримуємо, швидше час летить. Перед тим як дізнатися його, ви вирощуєте 60 дітей та дітлахуєте своїх дітей. Дуже важливо, щоб у старій вікі є родичі, які не дадуть вам нудьгувати, і підтримуватимуться, коли вам потрібна допомога. Я побажаю, але коли мова йде про володіння, люди збираються. Найсумнішим є те, що близькі люди починають поводитися самостійно. Пробувати спадкоємці часто сперечають над тим, хто отримує більшу частину. У той же час життєздатні люди забувають, що ми говоримо про своїх літніх батьків і перехрестя всіх меж. У нас є неприємна ситуація з одним із наших читачів. Я повинен сказати, що в кінці вона зробила право.

В середині літа в країні я раптом стала хворим. Я не молодий, я був 65 років. Я був сином і дружиною, Я не знаю, що це сталося мені. Поставили мене в машині і взяли мене в міську лікарню. Дочка-в-завдяки всіх лікарів вона знала на вухах, коли ми були на шляху. У лікарні я оглянув фахівці і призначили лікування.

Я щаслива. Допомагаємо хорошої клініки, де я був обстежений від голови до пальця. До моменту відновлення все сподобалося казкою: окремий номер, приємні лікарі і смачні страви. Це був серйозний випадок, але в кінці все було дрібним. Моя Гріша і Наталаша оплачується всім, забезпечивши мене турботою після розряду.

Я можу повернутися до чистого будинку і відчувати себе добре. Ми придбали всі необхідні лікарські засоби і заповнюємо холодильник харчовими продуктами. У цей непростий період діти допомогли мені багато. Хто краще доглядати за хворою жінкою?

Коли я нарешті відчував себе краще, Наталія вирішила серйозно обговорити одне питання горіння. Він сказав: «Лариса Івановна, змусить тебе сина». Я відчуваю себе погано, тому що у мене є дочка, Ольга. У той же час дочка-в-право продовжується: Звісно, ми хочемо, щоб жити сто років, але ви розумієте. Здоров'я не отримує більше років. Без з'єднань і грошей буде важко для людей похилого віку піклуватися про себе. Якщо ви зробите руку для Grisha, ми обов'язково надамо вам найкращі фахівці і подбаємо про вас, як очікується.

Монолога Наталії дала мені харчування для думки. В перший раз я був відштовхований, щоб зробити вибір, що я не думаю, і він був час. У мене є два діти: Гриша і Оля. Гриша і Наташа не бідні, у них є квартира, але немає дітей. Коли Григорій займався дочкою-завданням, вона сказала, що вони не мали дітей. І як вона буде 40 цього року, вона, ймовірно, буде. Ця тема вже закрита.й

Ольга живе набагато більш скромно, до того ж вона має дві молоді діти. Вона і її чоловік ледь, що кінці зустрічають, недавно здійснили кредит. Я бачу, наскільки важко для них, я намагаюся їхати за збереження, а іноді я кладаю гроші в кишені дочки.

Наташа не заспокоїться, говорить про те, що Оля ніколи не відвідував мене в лікарні, і вони, кажуть, що завжди там. Так Ольга перебуває на батьківщині, тому що вона залишить двох дітей? І вони не допускаються в кімнаті з ними. Як я відчував.

Але Наташа наполягають, що буде видано на той, хто піклується про батьків. Або, каже він, що вони подбають про мене половину, і нехай Оля робимо відпочинок. Незабаром ми пішли в нотаріус, і я вказав в моїй волі, що мій син отримає мій двоpiece. Він сказав про те, що мій син засмоктував мене, сиділи і занурився в одну точку, коли мій дочка-в-завдився про заповіт. Після цієї поїздки я тримала думки, що я зробив неправильну річ.

Що, якщо мій син хотів велосипед і я купив його половину і інший сказав йому, щоб попросити мій батько купити його? Це все неправильно. Через тиждень я пішов до нотаріуса і перевиправила заповіт. У квартирі буде успадкована Ольга з дітьми, вона потребує більше. І подарую мій маленький котедж, щоб бути його, Гриша і дружину. Котедж коштує трохи, можливо, для символічної кількості і продажу, вони не бідні люди.

Я не сказав нікому про зміну, це буде несподівано. Я хочу жити мій старий вік без цих випробувань. Всі вони заслуговують. Я думав, що я підняв мій син так погано або це про мій дочка-в-право?

Я не хочу думати вирощених дітей, які відвідують вас через заповіт. Що робити, якщо не було квартир, не залишить байдужим жінка? Редакційна колегія обов'язково повинна діяти відповідно до науковців і не йти разом з життєдіяльними людьми. Ми думаємо Лариса Іванівна, і що ви скажете?