У якому місці пара хоче жити в одному будинку без пральної машини?

Швидкий розвиток відносин може повернути голову навіть найпривабливішої людини. Ілюзії нерозумні від реальності, тому не дивно, що новий партнер виглядає ідеально. Однак побутові проблеми І перші коляски можуть принести будь-якого спина від небесного до землі.

Сьогодні видання. "Сайт" Ми пропонуємо історію нашого читача, який вирішив активізувати розвиток відносин з молодим чоловіком. Жива під одним дахом здавалася як велика скручка. Але це не сталося, як вона запланована. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

1237577

Ми зустрілися з Олегом на роботі. Здавалося б цікавим молодим чоловіком, але спочатку ми просто спілкувалися, ми були хорошими колегами. Тільки через шість місяців почали зустрітися, говорить Інна.

«Я дорослий, але без шлюбу або дітей за нами. Є багато спільних інтересів, схожих і, як я думав, досить адекватне ставлення до життя і світу. Ми були ближче і ближче, тому я був першим, щоб запропонувати жити під однаковим дахом. Вона попросила мене переїхати з мене.

Я не готовий жити з людиною. І стало помітним вже на першому вечорі, коли звичаюсь лежати в бані з книгою. Яка ідея повинна бути відмовлена. Після того, як мій чоловік в домашніх умовах все одно некомфортний перед ним.

«Незгода продовжується, коли наступного дня ми почали виявляти, хто повинен зробити сніданок. О. О. Рясно відмовився допомогти мені з приготуванням їжі, кажучи, що це моє «достаток відповідальності». Мрії варіння разом з коханою людиною затіняли на перший ранок разом. й

«Попереду з’явилася інша проблема. Я не мав пральної машини, і Олег не міг мити вручну. Він заявив, що якщо я є власником будинку і його подруга, пральня повинна бути на мене. й

«Я чув, що життя їсть до будь-яких відносин. Але я, звичайно, не чекаю, щоб стати так швидко, і я буду атакувати попити на перший день.

«Для 3 днів я був домовлений думкам, що я поспішав, коли я запросив чоловіка жити з мною. Звісно, Але мінуси були більшими, і мій розум кланув на них. В кінці я вирішив, що ще не був готовий до такої радикальної зміни. й

60147634

«Я хотів би витрачати багато часу на себе, але ніхто не повинен робити це. Коли хтось вдома, навіть якщо він коханий, і ви розумієте, що це не тимчасовий, не за день або два, але протягом багатьох років він неймовірно пресує. Я чесно пояснив все, щоб він і просив його, щоб вийти, молодий жінка поділилася.

Життєрадісна робота, яку потрібно правильно розділити навпіл. Важливо знати, як кожен партнер бачить життя під одним дахом. Адже важливо знати, що нормально для коханої людини і що неприпустимо.

Тим не менш, молоді люди залишають все, щоб шанс і начинки в процесі. В результаті незначні непорозуміння накопичуються як сноуборд і загрожують знищити відносини. Вони часто роблять.