Життя з матір'ю, яка думає її дочку-завдяки нема нічого

Люблю любов - це велике щастя. Ми не завжди знаємо, як відрізнити справжню любов від пристрасті. Ми завжди підтримуємо один одного, і перш за все стають вірними друзями, а потім закоханими. Життя після весілля для дівчинки кардинально змінюється. Не дарма, що в давні часи було на замовлення, щоб наречена супроводжувала її будинку батьків. Потім це було зроблено за замовчуванням. Вважалося, що дівчина перестає бути вільним і домоглася доглядати перш за все про сім'ю чоловіка і її коханця, звичайно.

Незважаючи на те, що в 21 столітті дівчата прагнуть одружитися, питання житла додає незручності. З того, як вони маррі в юному віці, перше і жирне рішення для пари, щоб переїхати до батьків.

р.

Я одружився Андрій у віці 19 років. Я був божевільний про нього. Ми зустрілися протягом шести місяців, потім ми одружилися і пішли жити з батьками. Я не зрозумів, що я зробив смертельну помилку. Я покажу вам про захід, який перетворив життя навколо.

В той час я працював і навчався, тільки приїхати додому, щоб взяти дихання: спати кілька годин і їсти. Після нічного переходу в таксі я повернув додому. Відрізаємо шматок хліба і заливаємо чай. В цей день я поспішав. Моя мати-в-завтра і її дочка мовчазно дивилася на мене, сидячи на кухні, не скаже привіт. Тільки я був на довжині хвилі і не помітив їх кислими обличчями.

Як тільки я був у пам'яті. У той час я спробував жартувати, але тоді я зрозумів, що мої жарти тільки викликають заперечення. Всі скарги передали чоловікові. Він відреагував

По суті, так як ми одружилися, це трохи відверта. Після двох тижнів життя Андрій почав поводитися як незнайомець. Мати і сестра вийшли зверху, і в сім'ї я був схожий на п'яте колесо в кошику. Ці думки миготували через голову, коли я бачив розсічені обличчя. й

р.

Коли я повернувся з університету, Андрій був вдома. Я був здивований, тому що він повинен працювати другий зсув, який день. Я бачив її і її мама і сестра сидячи на кухні говорять. Як тільки помітили мене, вони припинили розмову. З цього видовище я почав сміятися гістерично, я не можу зупинитися, сльозиться від очей. Тоді мій мама-в-право сказав: «Діти, окай?» Прийміть кредит, потім Андрій зібрався і залишив. Я був відкрито ігнорував.

Я попросив йому, чому йому потрібна багато грошей так швидко. Я запитав причину, тому що ми збираємось орендувати. Для чого мій мама-в-право сказав мені: «Площі вже втомилися, нам потрібно їх змінити». Я сказав, що Андрій і я хотів, щоб вийти.

Цього разу мій мама не скаже, не скаже. Ви нічого не знаєте. Ця фраза визнала своє майбутнє в цьому будинку. Я запакував мої речі і повернувся до моєї мами. Через кілька років зустрілася з чоловіком, з яким я мав два діти. У зв'язку з матір'ю добре розвинена, ми живемо окремо, і мій мати-в-право підтримує мене в усьому.

до 1 2 3 4 5+

Я рідко пам'ятаю мій перший шлюб. Цей період життя навчив мене багато. Я щасливий, що мій мама не судити мене і взяв мене до дому. Я вірю. Ви не повинні переносити бджільництво і образи у вашій адресі. Людина завжди має вибір, головне не перенести відповідальність за своє життя і рішення іншим.