Тепла лаваша запіканка подається на вірменській вечері

Сьогодні ми підкажемо, чому перемішуємо смужений лаваш з вишнею і сиром. Як виявилося, лаваш не тільки король закусок, але і інгредієнт смачних десертів, один з яких ми прагнемо ввести вас.

Лаваш з інгредієнтами вишні
  • 2.5 листів дрібної лаваші
  • 330г сир
  • 100г вишня
  • 50 мл вершки з вмістом жиру 10%
  • 3 ст. цукру
  • 2 яйця
  • фургон
  • 1 ч.л. вершкового масла
  • випічка

Підготовка
  1. Надішліть сир, яйця, вершки, цукор і ванілін в чашу. У мене є морозильні вишні і дуже кислі, тому я взяв три ложки цукру. Якщо вишні виготовляються з варення або ви не любите солодощів, то можна взяти менше цукру.

2. Змішайте все блендером до однорідної.

3. Залийте додатковий сік з ягід вишні.

4. Вирізати лаваш в випадкових шматках. Спочатку я боявся, що шахта була занадто довгою. Але в касеролі, перш за все, відмінно пом'якшуються. І по-друге, вони утворюють прекрасний мармуровий візерунок на розрізі.

5. Додайте трохи лаваша в тісто.
    239789

6. Залийте ягоди там і акуратно перемішайте ложкою.
    Тепла лаваша запіканка подається на вірменській вечері р.

7. Поставте його в форму. У мене є скляна, і я змащував її вершковим маслом.

8. Надішліть форму в духовку, нагріту до 180 градусів, за 35 хвилин. У духовці запіканка троянда по краях, але потім охолоджується і вирівнюється.
    Тепла лаваша запіканка подається на вірменській вечері р.

9. Нарізаємо лаваш з вишнею і сиром на порційні шматки і подаємо до столу.

Капсероле виходить ароматним, м'яким і дивно соковитим. Особливо коли це тепло. Взяти наявність лаваша в ньому досить складно. Я б сказав, що в консистенції він нагадує щось між желе і дуже вологим тортом.

Тільки порція для сім'ї трьох була невеликою. Але цей випадок фіксується. Навіть дитина може приготувати такий десерт, і його смак можна сміливо конкурувати з багатьма складними ласощами. Тому я впевнений, що запіканка з лавашом і вишнями тепер стане частим і вітаючим гостем на кухні.