Як боротися з чоловіком, який витрачає гроші на дітей з першого шлюбу

Здавалося б, що вони можуть син-діти У будь-який спосіб впливають на життя нової дружини батька? Вимкніть їх. Можливо, не з метою, але минуле все ще відчуває себе.

Ми пишемо читача, який має відчутну проблему в шлюбі, і все через занадто «необхідний» чоловік, який не може зрозуміти, що він живе в новій сім'ї і дивитися так часто не варто.

Мій поточний чоловік був розірвав протягом трьох років до нашого шлюбу. Іван має юну дочку і дружину, яка не працювала в будь-якому місці. Вони розширюються, до речі, з ініціативи. Ви бачите, вона бажала відступати від рутинки. Вона зараз розлучена мати без професійних навичок.

Мій чоловік абсолютно тонкий з мене. Він хороший чоловік, працює, не п'є і не має звички зустрічі інших жінок, навіть "для дружби". Але звичайно, дорогі. "Сайт"Якщо все було ідеально, я не пишу вам.

Мій дорогий Іван любить дочку дуже багато. Для неї він сплачує алімію дружині, яка є чвертом його доходів, навіть враховуючи бонуси компанії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так, відпочивати з дочкою, він також бере фінансово. Додайте до цього різні курси, додаткові операції та інші нецензії.

р.

Ні, не думайте про це, я не бажаю дівчину будь-якої шкоди. Навпаки мені подобається, що батько не є типовим хіппі тато: він кинувся дитину і відійшов. Це добре, але має бути лімітом. І занурення на торті було його рішенням дати свою половину квартири, в якому живе дитина і мати, дочкам прийти з віком.

В першу чергу я об'єднав: чому жінка, з якою живе дитина, покликала себе маму? Не вдарив пальцю в цей час. Чи продається косметика та сидячи на соцмережах? Звісно не. Але, дійсно, дівчина не винна для дій її матері, і її житловий простір буде корисним для неї. Після того, як вісімнадцятирічна дівчина насправді є дитиною.

Коли у нас була дівчина малюка, Ваня була дуже щаслива. Відразу у нас була серйозна розмова. У зв'язку з тим, що наша подача вимагає значних фінансових витрат. Підгузники, коляски, мікси ... ви знаєте. Він відмовився від мого запиту. З кожним днем наша дочка виросте всією родиною, з дорослими. І його малюка з мамою немовляти.

Але він запропонував купити нашу дочку квартиру, щоб говорити, для майбутнього. З того, як він зробив більше грошей, ніж мене, було прийнято рішення, що він дасть більшу частину грошей. Я думав, що це була права ідея, і мої претензії припинили на деякий час.

Після купівлі квартири було прийнято рішення про оренду. Чому? Це ще без особливої потреби, і гроші не зайві. Ми не шукали ріелтора, але я зробив. У нас було знайомство з шапкою, тому я мав всі організаційні питання. Молодий, весела пара спокійних студентів.

Погоджено, що платіж за перший і останній місяць буде передано на картку. А потім платіж за місяць необхідно перенести таким же чином. Я не збираюся відвідати їх, а не таку людину, але вони будуть мати справу з громадою краще, ніж мене: тепер все оплачується через Інтернет.

На наступний місяць я отримую падіння в оренду, але сума не була. Я не здивував, вони нові в місті, кожен пенні підрахунки. Але я вирішив зателефонувати, пояснити. Я був здивований, коли я дізнався це. Моя шановна жінка погодилася з ними, щоб вони відправили чверть комісії на картку. Це право, його екс-дружина.

У скандалі був страшний. Я не можу зрозуміти, чому ця жінка і її дочка не залишать нас самостійно. Чоловік випадково повторив, що це чверть його доходу, бо він дав більше грошей, і в цілому, квартира для нашої дочки, і з орендою він може зробити те, що він любить.

Я пропонував відокремити оренду в 2 половинки, і дайте всім зробити те, що вони дивляться. А потім Ванья домовилися. Але тоді він сказав, що це можливо тільки після розлучення. Ми також поділимо майно. Я припинив розмову прямо.

р.

Він продовжив говорити, залишатися з нього. Дочка є святим, і він повинен містити її з кращими варіантами. А наша дочка улюблена, але вона не потребує нічого. Про нас Зараз я мовчав довгий час, і всі запалені кип'ятіння всередині мене. Іван не зникне після розлучення. Що, якщо я трималася з моєї дочкою в руках, щоб розповісти про мене: подивіться, що чоловік пропустив, і чому йому не сподобалося?