Деталі про будівництво приватних будинків для продажу, відкритого архітектором

Продається бізнес будиночих будиночок. Іншими словами, продаж будинків на під ключі. Ви платите за будівництво, і ви завершите повністю готовий будинок. Все добре звучить до тих пір, поки хтось закохується в глухі шампанів. На жаль, держава не контролює будівництво приватних будинків, а також вайн. Це те, що деякі «будівельники» використовують: вони будують так, що все добре виглядає, але всередині це робиться в поганій вірі.

Під ключ будинку продажі я пробурила артезіанські колодязі і часто збираються будувати нові будинки. Мапа Я не знаю, як поставити опалубку або я не знаю, як отримати ребар. Я маю досвід будівництва. І, на жаль, я бачу багато хлопців, які будують дуже неякісні будинки.

Коли ви запитуєте будівельників провідних питань, найчастіше вони просто намагаються позбутися від нього. Або просто скажемо, "Будинок будується для продажу, ми сказали - і ми робимо..." Чи є вони добре, ніхто не хоче доглядати. Головне, що будинок виглядає красиво. Закріплена впевненість і перспектива.

Що відбувається далі? Будинок, звичайно, не згорнеться, але стіна може тріскатися, дах може почати потоки, або септик танк переповнений. Що ми робимо? А потім вони будуть шукати будівельників, які потім ще раз подрібнять їх плечі і скажуть: «Так ми сказали, щоб ми збудували. й

У цій статті я розповість про те, що звертати увагу на першу. Якщо ви будуєте будинок, щоб замовити або ви самі займаєтеся будівництвом, ці поради обов'язково прийдуть в руки. Як кажуть, вірити, але перевірити, і ви будете щасливі.

Деталі про будівництво приватних будинків для продажу, відкритого архітектором р.

Спочатку необхідно звертати увагу на стан фундаменту. Розчин слід укладати однорідно, при достатній глибині, без тріщин і посипання. Також потрібно звернути увагу на льох: його слід висихати, без запаху цвілі. По-друге, варто оцінити стан віконних отворів. Якщо матеріали біля них не пошкоджені, то вся коробка виробляється якісно. Дерево, наприклад, починає обертати прямо біля вікон.

Неважко сказати, варто запитати про матеріал, з якого виготовляють стіни, перевірити, чи достатньо вони ізольовані від вологи або вогню. Крім того, необхідно звернути увагу на кількість променів і їх проекції. До речі, для таких цілей можна назвати знайомим будівельником, який розповість вам, як виконана робота.

Крім того, потрібно звернути увагу на стан даху. Варто зробити якісно: не витікаючи, досить ізольовані від шуму дощу і вологи. Також варто запитати, скільки часу будівельники, які витрачаються на кожну стадію роботи. Не повинно бути порушення технології.

Звісно, якщо Ви погодилися на дешевий ремонт в парі місяців, результат буде таким же: швидка і неякісна. Перед тим як зробити угоду з будівельниками, варто ретельно обговорити всі етапи будівництва, матеріали, час і ресурси, які будуть витрачені, а також технології будівництва. Це єдиний спосіб зрозуміти: перш ніж ви шахраї або дійсно реальні майстри, які знають, як побудувати будинки швидко і ефективно.