108
Рецепт ковбасного соусу з курячим філе
З'їсти смачно і без шкоди для здоров'я, зробити ковбасу в домашніх умовах 3 види м'яса. Будь-який, хто намагається запитати рецепта! Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати ковбасу в духовці в домашніх умовах.
Підготовка цієї смачної їжі досить простий, тому я назвав рецептом до себе. ковбаса "лази"й Не можна відірвати від неї: вона з'їсть шматочок за шматочок!
Р
Як варити ковбасу в духовці Інгредієнти
Додатково.
Підготовка
Також я раджу дізнатися, як приготувати ковбасу з м'ясом, грибами і картоплею. Про соус для картопляних ковбас, щоб поговорити особливо і не потрібно: кожен зможе варити тоновані квадрати. І не забудьте сметану, це тут теж!
Тепер ви знаєте, як ковбаса в духовці. Виявляється ця закуска дивно смачна і завдяки спеції дуже ароматна. Я збираю його ще раз, але мої друзі радять додавати більш желатину. Я спробую, а потім напишіть про мій досвід.
Як зробити м'ясні закуски? Можливо, ви знаєте деякі хитрощі, які використовуються в кулінарії. ковбасаЯ буду щасливим читати про них в коментарях. Давайте поділитися і поділитися корисним кулінарним життям хакі разом!
Підготовка цієї смачної їжі досить простий, тому я назвав рецептом до себе. ковбаса "лази"й Не можна відірвати від неї: вона з'їсть шматочок за шматочок!
Р
Як варити ковбасу в духовці Інгредієнти
- 350г куряче філе
- 350г свинина
- 15г сіль
- 350г вишня (ручка)
- 5 зубів. Кошик
- 3 яйця
- 5 ст.л. крохмаль
- перець, коріандр
Додатково.
- кетчуп
- сметана
- кемін
Підготовка
- Я зрізаю м'ясо невеликими кубиками. Вирізати свинину в середу, курячі філе на великі шматочки.
- Перемішайте всі м'ясні прянощі, крохмаль і яйця. Покрийте склянку цвіль з силіконовим пергаментом (пристосуйте м'ясо буде дотримуватися регулярного), а потім поставте м'ясо там. Обкладинка з фольгою і випікати на 200 градусів за годину.
- Після години вогонь було зменшено до 180 градусів і труси на ще 15 хвилин.
- Візьміть ковбасу з духовки, видаліть фольгу і змастити кетчуп змішати зі сметаною 1 до 1, злегка посипати кмину і запікати ще 10 хвилин при 200 градусах.
- Прохолодити м'ясо уніформи. Ця ковбасна ковбаса краще за 2-3 години в холодильнику.
Також я раджу дізнатися, як приготувати ковбасу з м'ясом, грибами і картоплею. Про соус для картопляних ковбас, щоб поговорити особливо і не потрібно: кожен зможе варити тоновані квадрати. І не забудьте сметану, це тут теж!
Тепер ви знаєте, як ковбаса в духовці. Виявляється ця закуска дивно смачна і завдяки спеції дуже ароматна. Я збираю його ще раз, але мої друзі радять додавати більш желатину. Я спробую, а потім напишіть про мій досвід.
Як зробити м'ясні закуски? Можливо, ви знаєте деякі хитрощі, які використовуються в кулінарії. ковбасаЯ буду щасливим читати про них в коментарях. Давайте поділитися і поділитися корисним кулінарним життям хакі разом!