Під час зими чоловік особливо забив, ви повинні приготувати на сковороді для повернення своєї колишньої краси.

Напередодні весілля мій майбутній мама-в-право дав мені сковорідку. Тепер я став щасливим власником цього дива, я зіткнувся з питанням: «Що варити в сковороді в домашніх умовах?» Здається, що все зрозуміло: каструля схожа на каструлю - взяти і обсмажити м'ясо або рибу. Але є деякі тонкий!

Ще один день я знайшов рецепти приготування їжі блогер і фітнес-тренер, Олег Гітарешкін, і приємно здивував його порадами для приготування здорових і смачних продуктів на цьому грилі. Останнім часом курка і овочі за рецептами нижче стали мешканці моєї кухні. вечеря

Сьогодні видання. "Сайт" частка 3 поп-релізиварена в сковороді гриль. Цей метод приготування на грилі дозволяє заощадити час без шкоди фігурі!

Що варити в сковороді

яловичина з овочами в сухій сковороді Інгредієнти
  • 400-500г яловичини
  • 3 ст.л. гірчиці
  • 0,5 ч.л. солі
  • Розмарин
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • 1 болгарський перець
  • 2-3 шампіньйон
  • 0,5 кабачки

Підготовка
  1. Вимити м'ясо, нарізати порціями шматки, а потім приступати до маринаціяй
  2. Пофарбувати м'ясо гірчиці, посипати сіллю і розмарином. Залиште м'ясо маринувати протягом 5-7 годин.
  3. Перед відправкою м'яса на каструлю змащувати її рослинною олією. Краще взяти оливкову олію. М'ясо обсмажити приблизно на 7 хвилин на одну сторону, потім перевернути і обсмажити стільки.
  4. Змастити овочі рослинною олією, а потім викласти їх на сковороді для м'яса. Поставте сіль на овочі. М'ясо і овочі до готовності.
  5. Час підготовки гриль А овочі приймають близько 15 хвилин.

Приготування курки в сухому каструлі Інгредієнти
  • 1 куряче філе
  • рослинно-масляний
  • сіль, перець, спеції за смаком
  • брокколі і капуста для гарнірів

Підготовка
  1. Промийте куряче філе і поріжте по 2 стейках. Потім потрібно змащувати стейки оливковою олією і спеціями. Залишити коментар на 20-30 хвилин.
  2. Перед тим як укласти стейки на сковороді, змащувати їх рослинною олією.
  3. Як гарнір для курячого філе, фітнес-тренер радить взяти брокколі і капусти. Вимийте овочі і потім залийте окропом.
  4. Змащувати овочі також змащувати маслом і викласти на сковороді до курячого філе.
  5. Курячі філе і овочі близько 7-10 хвилин, періодично перетворюючи їх на іншу сторону.
  6. Курячі філе можна видалити з вогню, коли злегка підготовлений. Як сковорода охолоджує, стейки будуть готові.

Рибний стейк на фарм Інгредієнти
  • 500г карпа філе
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • рослинно-масляний
  • пергамент
  • 150-200 г води
  • сіль, перець за смаком
  • гриби, брокколі, кабачки і перець для гарнірів

Підготовка
  1. Змийте столову ложку цукру і солі в воді, а потім опустіть рибу філе в них.
  2. Невеликий шматок пергаментного паперу змастити маслом, а потім викласти рибу на половині паперу, обмотати другу половину. Покладіть рибу в пергамент на сковороду.
  3. Вирізати овочі на невеликі шматочки, а також покласти на сковороду. Змастити овочі рослинною олією.
  4. Риба в пергаменті і овочі періодично перевертають до готовності. За 20 хвилин пішки.
  5. Покладіть готову продукцію на тарілку, посипте сіль і поперчіть зверху за смаком. Бодибилдерши!

Детальніше про ці рецепти можна побачити в цьому відео з Канали Олег Гітарешкін. Я дуже люблю пораду цього дієтолога і фітнес-тренера. Дякую за роботу!

https://www.youtube.com/watch? В=Ки750ЗБ8орк

Я також раджу дізнатися, що Юлія Висоцька розповідає про пани на кухні хорошої господині. Чим простіше і зручніше ви будете готувати здорові страви, тим частіше ви будете робити це. Зустрінемося з нами!

Будь ласка, зауважте, що після завершення підготовки, гриль слід ретельно промити, а потім злегка змащувати рослинною олією. Продовжити.

Тепер ви знаєте, що варити в сковороді для приємного сюрпризу будинку. Експериментуйте, спробуйте і напишіть відгуки у коментарях!