15
Чому варто зупинити смажені млинці
Сир - це здоровий сніданок, який багато наших читачів починають свій день. А млинці з манкою в духовці, і навіть доповнені сметаною і медовим соусом, подарують навіть найвибагливіші гурмани.
3761818
Сир з манкою в духовці Інгредієнти для млинців
Соус інгредієнти
Підготовка
Сир з манкою в духовці виходить ніжним, дивно повітряним і апетитним на вигляд. А кислий вершковий і медовий соус відмінно підійде для млинців, млинців, солодких запіканок та інших десертів.
3761818
Сир з манкою в духовці Інгредієнти для млинців
- 400 г сиру з 9% жиру
- 2 ст.л. сметани
- 60г цукру
- 2 ст.л. без ковзання смоліни
- 2 яйця
- 0.3 ч.л. ванілін
- щіпка
- 1 ст.л. вершкового масла
Соус інгредієнти
- 3 ст.л. масла
- 2 ч.л. меду
- 0,3 ч.л. кориці
- 100г сметана
Підготовка
- Відокремити яєчні білки з жовтків.
- Додайте жовтки, цукор і манну до сиру. Подивитися його. Я кажу кілька слів про сир. Найголовніший інгредієнт млинців повинен бути сухим і щільним. Я використовував два пачки сиру з вмістом жиру 9%. Не дуже вологий і однорідний.
- Залийте сметану в отриману масу, додайте ванілін і сіль. Залиште його на кілька хвилин, щоб зробити манку набряком. Монка не закупорює тісто, як борошно, але робить його повітряним. Але не забувайте, що це займе більше часу набухання.
- Тим часом збийте кальмари до м'яких вершин.
- Покладіть збиті білки в сирій масі. Подивляйте його акуратно.
- Для приготування млинців в духовці можна використовувати силіконову форму для кексів. З моєю формою кількість інгредієнтів, перерахованих в рецепті, становить 8 штук.
- Зігрівайте духовку до 180 градусів і надішліть форму на неї 30-35 хвилин.
- В той час як запечені млинці, зробіть соус.
- Для цього прогріваємо масло в сотені. Коли рідина, додайте мед і корицю.
- Потім відключіть вогонь і залийте сметану. Перемішайте все до однорідної консистенції. Нехай соус прохолодний.
- Подрібніть млинці з хлібопекарської форми на пластину і поля з соусом. Також можна використовувати варення, мед або сметану.
- Бон привіт!
Сир з манкою в духовці виходить ніжним, дивно повітряним і апетитним на вигляд. А кислий вершковий і медовий соус відмінно підійде для млинців, млинців, солодких запіканок та інших десертів.
Що я приготував дружину, коли він стискає гроші на радість дівчини
За які коментатори засуджують співачки Валерія та Йосип Пригогін, які постраждали від COVID-19