Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

Плов - популярне, але не складне блюдо. І на різних кухнях є різні технології його приготування. І всюди вони вірять, що їхня версія пілфа є найбільш успішним і єдиним правильним.

Також дивно є деякі господині, які завжди годують сім'ї той же варіант страви, стійко слідують за перевіреним рецептом. Але кухня є місцем для надихання кулінарних експериментів, не строгої лабораторії. А будинок точно буде щасливим, коли вони пропонують щось нове, але набагато простіше.

Сьогодні редакція. "Сайт" Пропозиція пілфаВ якому успішно приготувати страву не можна навіть найвибагливіших і досвідчених кухарів. Крім того, таке приготування займає мало часу, і результат дуже смачний!

Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

Найстаріший рецепт інгредієнтів pilaf
  • 600г мелена яловичина
  • 350г рис
  • 2 голови цибулі
  • 2 морква
  • часник
  • часник
  • 2 ст.л. соняшникової олії
  • аніме
  • перець
  • вода

Підготовка
  1. В першу чергу очищаємо цибулю і натираємо її на невелику терку. Змішайте з фаршем і додайте спеції. Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

2. Змастити руки соняшниковою олією і сформувати фрикадель з фаршболів. Потім обсмажте отримані круглі люмери на нагрітій глибокій сковороді з усіх сторін. Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

3. У тій же сковороді обсмажують і другу цибулину, попередньо зрізаючи її кільцями. Потім обсмажують і подрібнюють моркву. Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним. р.

4. Додайте овочі, додайте розмішувач, перемішайте і залийте водою, щоб рідина повністю покривала вміст каструлі. Пришийте овочі близько 10 хвилин, після чого додайте м'ясники, подрібнені зубчики часнику і перцю. Додайте також рис і дроб води, щоб рідина покривала всі вміст страв. Не забудьте промити рис теплою (це важливо!) водою. Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

5. Після цього в центрі страви підійдуть цілу голову часнику, накривають кришкою і варять на середньому вогні до готовності. Бодибилдерши! Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.

Такий цікавий пляф можна приготувати будь-яким новизним варенням. І хоча страва досить проста, але смак не поступається традиційній пловині в Казані, які люблять фламувати пристрасні ціни узбецької кухні або просто досвідчені кулі.

Звісно, реальний світогляд завжди знайде щось на скарзі. Однак звичайною особою, яка з'їдає пілфа тільки зрідка, обов'язково зацікавить знайомство з такою простою, сердечною і смачною стравою.