18
Чоловік змушує випікати мереживний торт "Крафін" встигнути вчитися до Великодня
Для того, щоб Великодній торт був відомий, я не додаю борошно до дріжджів на початковому етапі. Увечері я залишаю дріжджі з цукром і жирами (молочний або сметанний крем) на підвіконні і тільки вранці я починаю перемішувати тісто. Є тонкощі і труси Моя родина понад 60 років.
Будь-який, хто не намагає мого печива, кожен просить рецепту. Я особливо збуджусь про Craffin! Я не вітаю, я завжди щаслива поділитися своїми людьми.
Сьогодні видання. "Сайт" Я познайомлю тебе, шановний читач, до 3 перевірених Кукурудза, які завжди приходять. Серед них - мій улюблений куличовий скрип!
Великодній куліч
Цей рецепт є більш ніж 60 років!
інгредієнти
Підготовка
Kulich Craffin Смаки Цей Великодній панчохи Це дійсно дивно! Не можна брати свій будинок вухами. Тому в 2021 році я готую стільки, скільки 2 порції!
до 1 2 4 5+
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Шар Крафін
І з цього відео рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати дуже смачний і незвичайний шарований кульич kraffin. Виявляється дуже м'який, помірно солодкий з цитрусовою ноткою. Дякую за рецепт красиву Олександр, який веде чудовий кухня-канал "Препарат з Саші". На своєму каналі ви можете знайти безліч чудових рецептів, які з'являються з чубчиком!
https://www.youtube.com/watch? v=YzHBAtXeXNU
Пропонуємо ознайомитися з 25 мальовничими ідеями для прикраси тортів. Це хліб радості, потребує особливої уваги і уваги.
У 2021 році Великодня прийде 2 травня, але я вже шукаю до цього дня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я завжди готую до них заздалегідь: Я думаю про меню та декор для будинку.
Я був щасливий, якщо ці рецепти корисні. І ваша сім'я. КукурудзаЯка спадщина?
Будь-який, хто не намагає мого печива, кожен просить рецепту. Я особливо збуджусь про Craffin! Я не вітаю, я завжди щаслива поділитися своїми людьми.
Сьогодні видання. "Сайт" Я познайомлю тебе, шановний читач, до 3 перевірених Кукурудза, які завжди приходять. Серед них - мій улюблений куличовий скрип!
Великодній куліч
Цей рецепт є більш ніж 60 років!
інгредієнти
- 0,5 л жиру (молочна, сметана або вершкове масло)
- 50г живі дріжджі
- 1 ст. цукру
- 800г борошна
- щіпка
Підготовка
- Молоко, сметана або розтоплене масло можна використовувати як жири. 0,5 л жиру - 50 грам живих дріжджів і стакан цукру. Готову суміш необхідно злегка нагріти для розведення дріжджів і цукру в ній. Залиште суміш на ніч в теплому місці, накриваючи рушником. Будь ласка, зауважте, що не потрібно закривати кришку і борошно також не потрібно додавати.
- Уранці додайте просіяне борошно з щіпкою солі. Змішати його добре і покласти її на пару годин.
- Як формувати, краще взяти оловіки з консервованої їжі. Форми покриті папером для випічки.
- Форма кульок з тіста так, щоб заповнити 2/3 форми. Поставте тісто в прес-форми і покладіть їх на решітку на 20 хвилин.
- Випікайте торти в попередньо розігрітому до 180 градусів духом протягом 50 хвилин до готовності.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Kulich Craffin Смаки Цей Великодній панчохи Це дійсно дивно! Не можна брати свій будинок вухами. Тому в 2021 році я готую стільки, скільки 2 порції!
до 1 2 4 5+
Тест інгредієнти
- 460г борошна
- 150 мл молока
- 50 мл води
- 3 ст. цукру
- 1 яйце
- 2 жовтки
- 40г вершкове масло
- 0,5 ч.л. солі
- 1.5г ванілін
- 1 ч.л. сухих миттєвих дріжджів
Наповнення інгредієнтів
- 100г вершкове масло
- 100 г журавлини
- 150г родзинки
- 100 г мигдалю
Підготовка
- Для початку потрібно взяти невелику каструлю, щоб залити воду, молоко в неї і додати вершкове масло. Поставте горщик на вогонь і чекайте вершкового масла, щоб розтопити. Не варте!
- У окремому контейнері збити яйце і жовтки з цукром, сіллю і ваніліном до пишної піни. Потім додайте сіяне борошно, молоко з вершковим маслом і дріжджами. Змішайте тісто.
- Тісто виходить злегка прилипати, але в процесі змішування воно стане м'яким і пластиковим. Зберіть тісто в помаху, покрийте його рушником і залиште його в теплому місці протягом години.
- Поставте збільшене тісто на стіл, злегка змащене борошном. Заливаємо тісто і потім ділимо його на 3 рівні частини (близько 280 грамів кожного). Покрийте кожну штуку рушником і залиште на 15 хвилин.
- Щоб приготувати начинку горіхів, порізати дрібно ножем. Вимийте сушені фрукти в теплій воді. Масло потрібно розм'якшити. Тому необхідно заздалегідь видалити з холодильника.
- Кожен з заготовок тіста розкочується тонко, що дає йому форму прямокутника (близько 28 по 33 сантиметрів). Змастити тісто 1/3 частина 100 грам масла пом'якшують.
- Посипати тісто третій склад сухофруктів і 1/3 горіхів. Поверніть тісто в рулон.
- Виконайте те ж саме з іншими двома частинами тесту. Покрийте заготовки рушником і залиште на 20 хвилин.
- Відступаємо від початку близько 2 сантиметрів. Спіральна половина рулетки до її початку. Далі потрібно перекручувати другу половину спіраллю, підйомом і укладанням на вершині першого.
- Перемішайте тісто в прес-форми, накрийте тісто харчовою плівкою і вставте його в тепле місце півгодини.
- Змія манжети. в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 35-40 хвилин. 10 хвилин до приготування тістечка можна накрити фольгою так, щоб верху коржі не спали.
- Готові креветки можна покривати глазур'ю або посипати цукровою пудрою. Я люблю другий варіант для скрипки краще, і ви подивитеся на ваші смакові вподобання.
Шар Крафін
І з цього відео рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати дуже смачний і незвичайний шарований кульич kraffin. Виявляється дуже м'який, помірно солодкий з цитрусовою ноткою. Дякую за рецепт красиву Олександр, який веде чудовий кухня-канал "Препарат з Саші". На своєму каналі ви можете знайти безліч чудових рецептів, які з'являються з чубчиком!
https://www.youtube.com/watch? v=YzHBAtXeXNU
Пропонуємо ознайомитися з 25 мальовничими ідеями для прикраси тортів. Це хліб радості, потребує особливої уваги і уваги.
У 2021 році Великодня прийде 2 травня, але я вже шукаю до цього дня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я завжди готую до них заздалегідь: Я думаю про меню та декор для будинку.
Я був щасливий, якщо ці рецепти корисні. І ваша сім'я. КукурудзаЯка спадщина?
Що робити з водяними пляшками Якщо у вас є занадто багато по-весні
Бабця зігнути 40, і ми навчили причину похилого віку навіть у молодих жінок