Що робити, якщо на весіллі кожен захоплює маму, не наречену

Не намагайтеся зрозуміти незнайомців. сімейні цінності та традиціїй Вони можуть відрізнятися від того, що ви звикли. Деякі люди в сім'ї не мають таких речей. Ви запитуєте. Звичайно, так! Історія сьогодні підтверджує це ще раз. Ми будемо говорити про жінку, яка багато людей зателефонувала поганій бабусі. Чи можна судити людину за свій підхід до життя?

497268

Сімейні цінності та традиції Часто буває, що жінки не розвиваються відносин з матір'ю. Навпаки хтось пощастить в цьому плані. Моя історія досить різна: ми не маємо цих відносин на всіх. Давайте мені спробувати пояснити.

Мої майбутні мами-в-завдяки виповнили 50, коли ми зустрілися. Цього дня я дізнався, що Вікторія Дмитрієва працює адміністратором в салоні краси. Хоча її зовнішній вигляд можна здогадати: холодне покриття блондинка, довгі вії, татуювання брів і яскраво-червоною помади на губах. Вона навіть провела сміття з підборами і макіяжом.

Р

Кілька разів на тиждень Вікторія Дмитрівна йде на дати. І вона має регулярні заняття йога, зустрічі з друзями та косметологією. Здається, що ця жінка навіть готова до нашого весілля більше, ніж ми робили. Тексти пісень, а це означає: І як вони всі захоплювалися її потім!

Після весілля ми переїхали з матір'ю. Ми говорили дуже рідко, тому що вона віддавалася від дому. Важко приготувати і ніколи не сісти з нами. Бажаю бути чесною, якщо вона завжди була

Але Артем не хоче говорити про це. Я тільки дізнався, що батько залишив їх майже відразу після того, як він народився. Я не здивився, що вона може не потрапити разом з чоловіками. Вона виглядає так байдужим до всього! Ми не повернулися до цього предмету.

Я вагітна. Напередодні 8 березня я був на кухні і вечерю. Але новина мене не зловила, що я відчув хворого. Я попросив мене мати-в-право, щоб допомогти мені з приготуванням, але вона тільки подрібнюється в відповідь: «Моя радість, що варіння!» Я збираюся до корпоративу, до завтрашнього дня!

На наступний день вона знала, що вона була бабуся. «Я так молодий, де ти поспішає? Ми можемо жити трохи. Чи змінить Ваш розум? запрошують мати. Звісно, що не відповідь хочу почути. Але, мабуть, онуки Вікторії Дмитріївни не потрібні.

Після народження дитини наше життя мало змінено. Прийміть клапт, отримав більше. Моя мати-в-права завжди зникла десь, прийшла додому ввечері. Я не підійшов до свого онука дуже багато. Часом, хвилею своєї руки і відправити йому поцілунок повітря - це любов і турбота всіх бабусі.

Я пам'ятаю один раз, я повинен піти, щоб отримати воду, і трохи не спати. Я їду до моєї кімнати матері, щоб попросити її сидіти з Ванечка. І вона криється в положенні метелика на маті з очей закривається. Я сказав, що це один раз і сказав він другий раз. Виявилося, що Вікторія Дмитраєвна медитація з навушками, не до її онука ви знаєте.

й І нещодавно мій мама-в-одному! Він каже, що я збираю вас і одружився. Вона ніколи не псується в домашніх умовах. Я завжди з дитиною. Ванечка майже рік, і він ніколи не залишився своїм бабусям протягом більше години. Чи є це нормально?

Я попросив мати-в-право, чому вона ігнорувала всі мої запити, щоб сидіти з онуком. "Я не твоїй няні. Ви, хто хоче дитину, тепер і дізнався всі шармії батьківського життя, сказав Вікторія Дмитрієвна.

Я дуже сумний, тому що мій мама живе далеко і не може прийти. Щотижня надсилає нас посилки з подарунками для свого онука, мрії про нього. Незабаром він виросте, і ми побуватимемо їх. Нарешті, мій син буде знати, що реальна бабуся повинна бути як.

З Victoria Дмитрієва, ми практично не спілкуємось. З квартири вона не приїжджає до нас. Це сімейні цінності та традиції. Або ж, їх загальна відсутність. Можливо, ви повинні поговорити з матір'ю знову і пояснити її, як важливо, щоб спілкуватися з вашим маленьким онуком.

Не всі 50-річні жінки хочуть сидіти в домашніх умовах і малюків своїх онуків. І це абсолютно нормально! Сучасні люди зрілих років почали розірвати з шейків стереотипів і жити, як вони люблять. І люди навколо них не завжди готові зрозуміти це.

Я впевнений, що багато хто знайде поведінку матері-в-прави головного героя дивний. Але не забудьте, що ми всі дуже різні. Хтось не потребує. І ви просто повинні прийняти це. не намагається змінити когосьй Що ви думаєте?

Ви коли-небудь відчували такі ситуації в сім'ї? Це буде чудово, якщо ви поділитесь з нами в коментарях!