20
Чому китайські жарти схожі на наші
Китайська мудрість На тисячу років і дав світові генії, вплив яких на розвиток людства в цілому навряд чи може бути сумнівним. Але ми не хотіли б повторити деякі основні правди і говорити про китайські класики. Ми зацікавлені в фолкості та психіці. Тому що вони кажуть, що звичайний китайський не змінився в тисячоліття.
195863
Не можна перевірити це, але «до людей». Як нам, Китайська теж подобається жартувати, а іноді їх казки і смажки дивно позначені і зрозумілі. Редакція "Сайт" Я хочу поділитися з вами. Так що я не скажу мені,
Китайська мудрість
Китайський мудрість
Варто відзначити, що не так багато жартів в китайській культурі. Що вони називають анекдотом або жартом, ми можемо зрозуміти як інструкції і поради. Але це не так погано! Тут ви можете оцінити його.
Якщо ви також знаєте цікаві китайські жарти або смужки, то обов'язково поділитеся ними в коментарях! Завжди цікаво навчатися з досвіду інших. Це так? Пригоди Або це хороший жарт не збирається зробити нас трохи щасливим? Особливо якщо вони приходять з іншої сторони планети.
2694976
Китайська мудрість Ми хочемо, щоб дізнатися більше про це. Наприклад, з цієї статті. У ній ми будемо говорити про повсякденні шанси Китаю та особливості життя в цій країні. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Фотозвіт та стаття .
195863
Не можна перевірити це, але «до людей». Як нам, Китайська теж подобається жартувати, а іноді їх казки і смажки дивно позначені і зрозумілі. Редакція "Сайт" Я хочу поділитися з вами. Так що я не скажу мені,
Китайська мудрість
- Коли ми не маємо грошей, ми зберігаємо свиню. Коли ми маємо гроші, ми зберігаємо собаку.
- Якщо ви живете в бідності, ви будете вміст з дикою травою, яку ви зібрали в горах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Немає грошей, ви їдете в велосипед. У вас є гроші, ви закрутите свій велосипед вправ перед телевізором.
- Коли у вас немає грошей, ви думаєте про те, як отримати шлюб. Коли у вас є гроші, ви думаєте про розлучення.
- Коли немає грошей, дружина хоче працювати як секретар. Коли є гроші, секретар бажає працювати як дружини.
- Ми готові мати гроші, коли у нас немає. Ми докладаємо, що ми їх не маємо.
Китайський мудрість
Варто відзначити, що не так багато жартів в китайській культурі. Що вони називають анекдотом або жартом, ми можемо зрозуміти як інструкції і поради. Але це не так погано! Тут ви можете оцінити його.
- Зберігаючи все, щоб він вирішив навчити його донечку жити без їжі. Щодня скорочується кількість їжі. Коли муки кинулися від голоду, він чуйно підвели підсумки: «Що сором’язлива!» Він тільки навчився не їсти і негайно дав душу Богу.
- Ванг купив нове взуття, але не зносив їх. Через кілька днів його дружина запитала його, чому він кладе їх біля і не зносив їх. До якого відповідав пан Ван, "Я зносу їх на день після завтрашнього дня". Продавець сказав, що вони не будуть натискати на тиждень! ?
- Одного разу китайський чоловік пішов до лікаря і скаржав, що він швидко втратив пам'ять, а також чи може його зацікавити лікар. Коли просить лікар, як довго це захворювання проявляється, китайці просили з сюрпризом: «Що таке недуга?
- Він попросив батька, чому він мав такі короткі ноги. батько сміхався і відповів: «Сон, не розумієш?» Якщо курчати мали довгі ноги, як би вони кладуть яйця? Я зламати!
- до Моя дружина хоче схуднути, тому я вирішив їздити щодня.
- Цікаво, що результат.
до У два тижні кінь втратив десять фунтів!
Якщо ви також знаєте цікаві китайські жарти або смужки, то обов'язково поділитеся ними в коментарях! Завжди цікаво навчатися з досвіду інших. Це так? Пригоди Або це хороший жарт не збирається зробити нас трохи щасливим? Особливо якщо вони приходять з іншої сторони планети.
2694976
Китайська мудрість Ми хочемо, щоб дізнатися більше про це. Наприклад, з цієї статті. У ній ми будемо говорити про повсякденні шанси Китаю та особливості життя в цій країні. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Фотозвіт та стаття .
Вправа, щоб допомогти повільному втраті пам'яті
Найвідоміші породи собак, які можуть врятувати життя