Що робити, якщо чоловік вже немає, і його батьки хочуть взяти квартиру?

Історія жінок, які втратили своїх чоловіків, не залишають байдужими. Життя непередбачувана і може здійснювати коригування в будь-який час. 6 місяців тому Ольга була щасливою дружиною і хором серця. І сьогодні вона є. одна мама з двома дітьми в рукахй Як впоратися з гіркотичною втратою, коли більше і більше проблем потрапляють на крихкі плечі жінок?

Мама з двома дітьми за шість місяців тому, моє життя виповнилося Мій коханий чоловік пішов. Tole просто перетворилася 40 років... Не знаю, як її впоратися. А крім очевидних проблем, кожен день боротьби з матір'ю і батьком-в-правом.

Це те, що вони відразу не люблять мене. Я прийшов до столиці з невеликого провінційного міста, вони завжди жив тут і поважали себе елітою. Але мій чоловік не схожий на це. Він дійсно любив і захистив мене. Толя зрізається на корені будь-які можливі конфлікти з матір’ю та батьком. Ми насправді тільки побачили один одного на свята.

Моя людина працювала в престижній компанії і займала дуже гарну позицію. Ми проживали в 3-кімнатній квартирі. На додаток, Толя вдалося повністю підтримувати своїх батьків і зберегти гроші. Не дивно, що мій мама і мати-в-право використовуються для розкоші. Вони просто сидять навколо шиї, з двома гарними пансіонатами.

Моя жінка мріяла про дітей і була в сім'ї небес, коли він дізнався, що ми маємо близнюки. Після народження малюків я написав лист відставки: Tolia наполягав, що я буду вдома. Роль справжньої життєдіяльності вогнища знизилася на мій лиж. Я дуже люблю доглядати за дітьми і робити всі домашні роботи.

І вночі це не сталося... Я не знаю, що заощадження мого чоловіка не буде. Я хотів знайти роботу швидко. Завдяки колегам, вони допомогли мені отримати секретар в невеликій компанії. Однак проблеми не закінчували там, але тільки почалися.

У нашій квартирі батьки мого чоловіка сказали, що вони збираються переїхати на нашу квартиру. Вони кажуть, що пансіони тепер не достатньо, тому вони будуть орендувати свою квартиру і жити в нашому 3-му номері. Звісно, я не хочу поділитися своїм затишним гніздом з цими людьми. Я знаю, що це не дасть мені спокійне життя.

За законом частина квартири фактично належить батькам чоловіка. Моя мати-на-правила запропонувала, що я оплачую гроші за свою частину, а потім ми б сказали назавжди. (Того були повністю небайдужими до своїх онуків.) Але я не маю нічого грошей! Це була величезна кількість для мене.

«Зробити кредит, що проблема?» - сказав мама-в-право. Як отримати кредит, якщо я повинен платити його назад? Я можу ледь зробити кінці, моя зарплата все ще невелика. Неважливо, скільки я спробував знайти контакт з цими людьми, вони просто ігнорують всі мої спроби.

І тепер вони хочуть жити з мене під одним дахом! Я впевнений, що вони планують все і просто хочуть нас з квартири. Я не знаю, що робити або як захистити своїх дітей. Що робити, якщо мої бабусі починають перевертати їх проти мене? Я не здивився!

Вже приготував приміщення для них ... Підготовка до найгірших, щоб бути чесним. Як жінка відляга мене за що сталося до сина? Не страшно думати.

Важко уявити, наскільки важко для Ольги. Як морально і фізично. По-перше, тепер жінка має справу не тільки з вихованням дітей і дому, але і працювати і повністю підтримувати сім'ю самостійно.

Паралельно з цим з'явилася нова проблема - передача матері-в-прави і батька-в-право. З одного боку, це може призвести до загострення їх вже напружених відносин. Але з іншого боку, є надія, що живе разом може згасити їх. Чи не жінка, яка втратила вирощений син, так серйозний назустріч своїй дочці та онукам?

Як ви думаєте, що відносини між Ольгою та матір'ю-в-правом будуть розвиватися? Ви вірите в щасливе закінчення цієї історії? Вони поділилися враженнями в коментарях. Дякую за перебування з нами!