18
Заповнена морозильною камерою з овочами, що показує мені приготування їжі для весни
Кремовий суп з брокколі допомагає при бажанні чогось світла і ніжного. Дуже корисний. Зима я заварюю з заморожені брокколіВесь процес приготування займає близько півгодини. В той час як суп вариться, я дивлю серію моїх улюблених міні-серій. І найголовніше, навіть мій 7-річний дочка Ліза каже: "Це прохолодний суп." Мама, додайте 2 більше очок!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. крем-суп Брокколі. Подавати його з тріщинами - це краще смаків!
Брокколі вершковий суп Інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Красива Тетяна, спасибі за такі доступні та корисні рецепти!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Пропоную ознайомитися з інструкцією по виготовленню ароматного супу швейцарського сиру. Він добре смакує.
Обов'язково варити це. кремовий З брокколі, ваша сім'я обов'язково оцінить цей суп! Також хочу додати, якщо в домашніх умовах немає сиру cheddar, то можна використовувати плавлений сир і молоко замість вершків, але масло для смаження потім слід використовувати трохи більше.
Я дуже рекомендую!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. крем-суп Брокколі. Подавати його з тріщинами - це краще смаків!
Брокколі вершковий суп Інгредієнти
- 450г брокколі
- 2 картопля
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1 ст.л. вершкового масла
- 60г сир еддар
- 1 час L курячий бульйон (забуджена)
- 100 мл крему (20%)
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Брокколі можна приймати свіжими або замороженими. Розбавити капусту в суцвіття, не відкинути ногу, і розрізати тонше, щоб варити швидше. Залийте брокколі гарячою солоною водою протягом 10 хвилин, потім злийте воду і промийте капусту трохи більше під проточною водою.
Р - Очистити цибулю і картоплю. Цибулю можна вирізати великі, а картопля тонше готувати швидше. Один часник вирізати пластинами, а інший, при бажанні можна додати в самому кінці приготування.
- Залийте рослинне масло до дна сковороди і викладіть шматок вершкового смаку. Поставте цибулю до м'яких, періодично помішуючи. Коли цибулю м'які, додайте картоплю і брокколі і залийте весь курячий бульйон без повного покриття овочів. Замість курячого бульйону можна взяти овочевий бульйон або звичайна гаряча вода.
- Вбудувати, накрити кришкою і варити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин до готовності картоплі. Після того, як готовий подрібнити все блендером. Додати перець за смаком, при необхідності сіль.
- Далі потрібно додати тертий сир тидер, він добре плавиться. Також залити гарячим кремом. При бажанні вичавити зубчик часнику, прогрівати буквально хвилину і відключати вогонь.
- Після того, як готовий, нехай суп заварить 10 хвилин під закритою кришкою. Подається з трісками або креутонами. Бон привіт!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Красива Тетяна, спасибі за такі доступні та корисні рецепти!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Пропоную ознайомитися з інструкцією по виготовленню ароматного супу швейцарського сиру. Він добре смакує.
Обов'язково варити це. кремовий З брокколі, ваша сім'я обов'язково оцінить цей суп! Також хочу додати, якщо в домашніх умовах немає сиру cheddar, то можна використовувати плавлений сир і молоко замість вершків, але масло для смаження потім слід використовувати трохи більше.
Я дуже рекомендую!
Неспроможне життя жінки, які дивують на 60
Поцілунки неба жіночих імен, які приваблюють чоловіків своїм звучанням