97
Ацетизований в італійському ресторані і навчився приготувати найкращий курячий бенкет у світі
Переможець телевізійного шоу «МайстерШеф-5», автор книг про харчовий і кулінарний експерт Євген Клопотенко знає краще, ніж багато інших, як подарувати вишуканий смак найрізноманітніших продуктів. Тому не існує сумнівів, що куряче пиво з апельсинами, приготоване за рецептом, перевищить найдикіша очікування.
«Коли є вибір в магазині або на ринку, я впевнений, що купити курячі груди на кістках з шкірою. Що б ви сказали, що це краще, ніж звичайний курячий філе, просто чарівний.
р.
Цей рецепт є дуже популярним поєднанням курки і лимона, але я також вирішив додати кілька імбиру для милості, і використовувати глазуровані апельсини як гарнір. Курячий бенкет виходить дуже смачним і святковим! - Євген Клопотенко ділиться своїм досвідом.
Курячий Breast з помаранчевими інгредієнтами
Підготовка
Смак лимона дає страву приємну кислинку. Тому лимонний сік поливають м'ясом і рибою, використовують приготуванні соусів, салатних заправок і маринадів.
«Коли є вибір в магазині або на ринку, я впевнений, що купити курячі груди на кістках з шкірою. Що б ви сказали, що це краще, ніж звичайний курячий філе, просто чарівний.
р.
Цей рецепт є дуже популярним поєднанням курки і лимона, але я також вирішив додати кілька імбиру для милості, і використовувати глазуровані апельсини як гарнір. Курячий бенкет виходить дуже смачним і святковим! - Євген Клопотенко ділиться своїм досвідом.
Курячий Breast з помаранчевими інгредієнтами
- 1 курячий груди на кістках
- 20г корінь імбиру
- 1 ч.л. сухих троянд
- 3 ст. цукру
- 1-2 апельсини
- сік лимона
- оливкова олія
- сіль і перець
Підготовка
- По-перше, курячий бенкет повинен бути маринований.
- Для цього вичавіть сік половини лимона.
- Потім перемішати в чаші натертим імбиром, лимонним соком, сухим розмарином і 2 ст. цукру.
- Помістіть курячий бенкет в маринаді і залиште на 15 хвилин.
- Тим часом готуємо апельсини. Наріжте їх в муги в каструлі, додайте сік половини лимона і столову ложку цукру.
- Принесіть до кипіння на невеликому вогні, після чого дочекайтеся, поки глазур загустить.
- Розсмажуємо груди в оливковій олії до золотистої скоринки.
- Тепла духовка до 180 градусів.
- Помістіть м'ясо на мисці, залийте масло, в яке було обсмажене, і маринадом.
- Помістіть помаранчеві муги зверху і відправте їх в духовку 20-25 хвилин.
- Подаємо курячу обрамлений апельсинами.
- Курячий бенкет з апельсинами в імбирній глазурі лимона готовий. Бон привіт!
Смак лимона дає страву приємну кислинку. Тому лимонний сік поливають м'ясом і рибою, використовують приготуванні соусів, салатних заправок і маринадів.
Що приготувати 14 лютого, прикрашаючи чоловіка господині
Чому китайський чоловік приніс додому свою російську дружину?