33
У деяких місцях, депотична Марія Кішельова виявить, хто є «заможливим посиланням»
Не так довго, легендарна програма «Відео посилання» поповнена телебачення. Для тих читачів, які хочуть спробувати свою руку в некомпромісному інтелектуальному дуелі, але не бажати б почути від Марії Кішельова її коронки «Ви найслабший зв'язок», ми підготували список тривожних питань з цього шоу.
Найсвіжіші посилання
Що таке ім'я кутового болгару і мешканця європейської країни? Що таке англійське слово, порівняно недавно проникла в російську мову, викликає головні болі у чоловіків і є абсолютно безпечним для жінок? Що зліва на дно Пондора?
Чи є дистильована вода провідника або діелектрика? Які острови дав ім'я на колінно-довжні жорсткі штани?
Поза «Ложки» Який об'єкт, винахід якого зазвичай відноситься до венеціанської майстерності, був використаний судді в Стародавньому Китаї, щоб ніхто не міг зрозуміти вираз їх обличчя? Який колір буде літмусовим тестом, якщо зануритися в кислоту? Що таке латинське слово для людини, яка приховує його ім'я?
Відповіді на питання
Сезони. Учасниця шоу помилково відповіла угорську, але це, звичайно, болгарську.
Магазини Відкриваємо коробку, надіслану богами до Землі, цілюща підора нелегована стихія, захворювання і пророки людини. Прикріплений, вона запалює кришку, залишаючи тільки надії всередині. Ми всі знаємо, що вода і електрика є смертельним поєднанням. Вода дистильована вважається діелектрикою. Для того, щоб стати провідником, він повинен містити заряджені частинки, які зазвичай мінеральні солі. Бермуды. Перше, що приходить до розуму - маска, але правильна відповідь - темні окуляри. Стародавній китайці використовували їх не для захисту себе від сонця, але приховати емоції суддів. Папір лімусу перетвориться червоним. Прикольне мнемічне правило допоможе запам'ятати це: «Індикатор літмусової червоної кислоти означають чітко. Індикатор litmus blue - alkali тут, не має різниці. При нейтральних, це завжди фіолетовий. й
Інкогніто з латинського коньяку (невизнаний, невідомо).
Я сподіваюся, що ви змогли дати відповідь на більшість наших питань, і ви не будете стикатися з вироком «важке посилання». Але в будь-якому випадку, не варто забувати. Ми ніколи не пізно залучаємо до самоосвіти та дивовижних відкриттів!
Фото в статті та попередній перегляд.
Найсвіжіші посилання
- Чи поділяють Землю на західні та східні півкулі?
- За статистикою 52% людей роблять це в ліжку, 14% в бані, 9% на пляжі. Що це таке?
- Який популярний декоративний матеріал в Росії в старі дні був названий камінь нирки?
- Яким є Олександр Колонка, присвячена Санкт-Петербургу?
Поза «Ложки» - Який небесний організм понеділок ім. англійською?
Що таке ім'я кутового болгару і мешканця європейської країни? Що таке англійське слово, порівняно недавно проникла в російську мову, викликає головні болі у чоловіків і є абсолютно безпечним для жінок? Що зліва на дно Пондора?
Чи є дистильована вода провідника або діелектрика? Які острови дав ім'я на колінно-довжні жорсткі штани?
Поза «Ложки» Який об'єкт, винахід якого зазвичай відноситься до венеціанської майстерності, був використаний судді в Стародавньому Китаї, щоб ніхто не міг зрозуміти вираз їх обличчя? Який колір буде літмусовим тестом, якщо зануритися в кислоту? Що таке латинське слово для людини, яка приховує його ім'я?
Відповіді на питання
- У західних і східних півкулях наша планета ділиться нульовим меридіаном. Його вибір, на відміну від еквататора, який розділяє поверхню Землі на південну і північну півкулі, не має фізичного значення і є конвенцією. р.
Поза «Ложки»
У 1884 році в Вашингтоні було визначено географічну довідкову лінію, яка проходить через Королівську обсерваторію в Грінвічі. Сьогодні ви можете побачити пам'ятник, який вказує на точне місце, де проходить нульовий меридіан. - Ні, це читання.
- Мінерали групи амфіболів з характерною структурою фіброзу називали джадою, так як в давні часи вважали, що добре лікує захворювання нирок. З тієї ж причини його називають «кідним каменем». До речі, з Сибірського жадду, що саркофагу Цара Олександра III був повністю різьблений.
Поза «Ложки» - Олександр Колонка зведена на площі палацу Санкт-Петербурга пам'яті перемоги імператора Олександра І над Наполеоном.
- На честь єдиного супутника нашої планети. понеділок (понеділок) йде з місяця.
Сезони. Учасниця шоу помилково відповіла угорську, але це, звичайно, болгарську.
Магазини Відкриваємо коробку, надіслану богами до Землі, цілюща підора нелегована стихія, захворювання і пророки людини. Прикріплений, вона запалює кришку, залишаючи тільки надії всередині. Ми всі знаємо, що вода і електрика є смертельним поєднанням. Вода дистильована вважається діелектрикою. Для того, щоб стати провідником, він повинен містити заряджені частинки, які зазвичай мінеральні солі. Бермуды. Перше, що приходить до розуму - маска, але правильна відповідь - темні окуляри. Стародавній китайці використовували їх не для захисту себе від сонця, але приховати емоції суддів. Папір лімусу перетвориться червоним. Прикольне мнемічне правило допоможе запам'ятати це: «Індикатор літмусової червоної кислоти означають чітко. Індикатор litmus blue - alkali тут, не має різниці. При нейтральних, це завжди фіолетовий. й
Інкогніто з латинського коньяку (невизнаний, невідомо).
Я сподіваюся, що ви змогли дати відповідь на більшість наших питань, і ви не будете стикатися з вироком «важке посилання». Але в будь-якому випадку, не варто забувати. Ми ніколи не пізно залучаємо до самоосвіти та дивовижних відкриттів!
Фото в статті та попередній перегляд.
Який одяг недоречно носити в США, навіть якщо у вас є достатня відвага і гроші
Замовлення насіння з Голландії, перевірка проростання і антатипірування щедрих проростків