17
Сусід взяв додавання сирної запіканки, хоча вона перейшла на живлення Спартан до весни.
Незважаючи на чергову збій врожаю в Еквадорі, банани ще одна з найдешевших продуктів в категорії «фруктово-вегетативний». І так як вони майже дешевше, ніж картопля, чому б не варити їх частіше? Особливо, коли у вас є великий рецепт бананової запіканки.
Рецепт для банана casserole інгредієнти
Підготовка
Рецепт бананової запіканки вийшов досить простий, і я був більш задоволений результатом, ніж коли-небудь. Після того, як склад страви є тільки корисними і найпростішими продуктами, і виявилося, щоб бути приємним вершковим відтінком, ніжним, повітряним і дуже ароматним. Смачні та успішні кулінарні експерименти!
Рецепт для банана casserole інгредієнти
- 4 великі банани
- 70г сушені
- 600г сир
- 4 яйця
- 250г сметана
- 170г цукру
- 5 ст.л. кукурудзи
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 1 ч.л. вершкового масла
- випічка-форма 23 х 28 х 7 см
Підготовка
- Спочатку замочіть в киплячій воді сушені абрикоси.
- Сир і сметана можна приймати з довільним вмістом жиру. А банани повинні бути дозрівання, але без темних плям, які потім будуть виглядати неглибоко в касеролі.
- Змішайте в великому сирі чаші, цукор, сіль, яйця і ванілін.
- Додайте трохи сметани і збийте все до занурюючого блендера.
- Нарізати 2 банани з виделкою і відправити їх в рідке тісто.
- Час додаємо загусник, який у нас є крохмаль. Краще використовувати кукурудзу, але якщо це не так, можна взяти картоплю. Буде потрібно трохи менше. Досить з 3-3,5 ложок.
- Поєднайте тісто, банани і крохмаль з блендером.
- Зріжте залишилися банани на середні шматки і висушіть абрикоси на дрібні.
- Олія цвіль.
- Залийте частину тесту в неї, потім покладіть банани і висушіть абрикоси. І так кілька разів рівномірно розподілити начинку об'ємом запіканки. У духовці запіканка підійде, тому не заповнить форму до самих країв.
- Надішліть форму в духовку, нагріту до 160 градусів, за 1 годину. В залежності від печі може знадобитися менше часу.
р. - Візьміть запіканку з цвілі і наріжте на порційні шматки. Краще це зробити з гострим ножем, щоб різати лінію гладкою. Мені сподобалося, що шматочки банана не затемніли і красиво виглядають на зрізі. Я, ймовірно, взяв трохи менше цукру наступного разу. Але банан можна додати в тісто і більше.
- Перед подачею на стіл, десерт можна прикрасити ягодами, медом, цукровою пудрою або шоколадними чіпсами.
713975
Рецепт бананової запіканки вийшов досить простий, і я був більш задоволений результатом, ніж коли-небудь. Після того, як склад страви є тільки корисними і найпростішими продуктами, і виявилося, щоб бути приємним вершковим відтінком, ніжним, повітряним і дуже ароматним. Смачні та успішні кулінарні експерименти!
Як російська мова звучить в вухах уважного японського
Галерея суконь для жінок крихкого віку, які однаково красиві на фото і в житті