Вони врятували двокімнатну квартиру, але чоловік вирішив купити два однокімнатні, один за своє маму.

Перша покупка квартири Дуже важлива подія для будь-якої родини. Іноді дружини повинні економити гроші на роки, щоб виконати свою давню снію. Слова не може передати відчуття, коли ви станете повноцінним власником власного затишного гнізда. І це приносить особливу насолоду жінкам, які вже постаралися на роль плічника серця.

Вони врятували двокімнатну квартиру, але чоловік вирішив купити два однокімнатні, один за своє маму.

Все це може відбуватися в героїні нашої історії. Але виявилося, що протягом декількох років жінка проживала в недоторканності. Чому чоловік обдурив на дружині і зможе вирішити проблему житла мирно? Про це читайте далі в статті.

Після весілля мій чоловік і я вирішив, що перший раз ми будемо жити в зданій квартирі. За більш ніж 5 років ми економимо власний будинок. За більш ніж 5 років я думаю, що наша перша покупка буде. Простора 2-кімнатна фортеця з великою кухнею, затишна вітальня, спальня і яскрава ванна кімната. Дитинка мрії!

Уві сні, що не прийде... У нашій родині працює тільки Костя. Тому він економить гроші на придбання. Я недавно знайшов, що він збирається купити 2 один для нас і один для своєї матері. Я божевільний!

Вони врятували двокімнатну квартиру, але чоловік вирішив купити два однокімнатні, один за своє маму. р

Спочатку я мовчав, але Костя нічого не збиралась сказати. Я вгадаю, що він витягував його весь шлях. Але я можу бачити, що він отримує дзвінки з невідомих чисел. І до матері-завдання він почав відвідувати частіше, ніж зазвичай. А другий день я бачив свою історію в браузері: є цілий вибір сайтів з нерухомістю і варіантами з 1-х кімнатними квартирами! Чому це відбувається за мною?

Я запитав його, якщо не хочу сказати мені нічого. Костя зізналася відразу і чесно. «Це дуже важко для мами, зрозуміти. Одне пенсій не вистачає, тому я думав, що це буде чудово, якщо вона могла орендувати квартиру. Додаткова копійка ніколи не зашкодить. А потім ця квартира буде йти до нашої дитини. Чи не існує великого плану? мій чоловік запитав мене нав'язливо.

Ні, план, звичайно, красива! Що я хочу знати? Я вирішив поговорити з мамою про це. Я звернувся до нас. Наталія Федорівна з радістю приймала запрошення і приїхала те ж вечір.

Але її радість в очах швидко зламаний, коли вона побачила мене. Я не знаю, я можу сказати мені сердитися. «Наталія Федорівна, будь ласка, пробачте мене. Але ви будете знати, чому мій чоловік вирішив купити квартиру замість придбання великої 2-кімнатної квартири для нашої родини?

«Дочка, я нічого не запитав!» Це його рішення, чесно. Я розумію, але нехай буде зрозуміло. Ви не інвестували копійку в квартиру, яку ви зателефонуєте. Це ярмарок? Костя працює як демплін, щоб зробити вас щасливими.

181584

Ви заважаєте судді? Моя дія сина говорить про свою безпліддя. Я не хочу, щоб вирішити цю квартиру. Коли у вас є дитина, він буде його. Навпаки це чудово!

Слова матері-в-право звучала досить переконливо. Але я був дуже боляче. Після того, як Костя наполягають, що я не працюю і перебування в домашніх умовах. Я дала все, щоб зробити нашу квартиру комфортним. Я хотів дізнатися, що наш власний будинок буде виглядати так. Я хотів зробити все, щоб зробити нас комфортно. Тексти пісень, а це означає: І тепер він виходить, що я нічого не робив з ним?

Що болить мене, що мій чоловік не сказав мені на всіх! Просто поклав його до того факту, коли запитав його. Я відхилявся, тому що я майже мав шпигун, щоб дізнатися, що було зроблено. Тепер я думаю, що я повинен йти до роботи. Я буду більш незалежною, якщо я зробив таку вимогу!

Здавалося б, що в цій ситуації ми можемо зрозуміти всіх. Жінка відхилена, тому що чоловік не вважав її необхідно проконсультуватися з нею. Згода, такі серйозні питання, як покупка першої квартири повинна обговорюватися разом з подружжям. У той же час чоловік захотів краще. Подумає про раціональні умови практичності. Якщо ви думаєте про це, два люди можуть жити ідеально в 1-кімнатній квартирі.

Вони врятували двокімнатну квартиру, але чоловік вирішив купити два однокімнатні, один за своє маму. Габаритний зображення

Ну, мати-в-завдяки повинні порадувати свого сина, щоб поговорити з дружиною заздалегідь. Акуратно, жінка живе прихованим відступом до своєї дочки-на-прави, щоб не працювати і сидячи на шиї чоловіка. Але, слухаючи повісті, чоловік сам побажав дружину не працювати. А що робити її винним? Вона просто хоче не лікуватися.

Ми пропонуємо вам судити дружин і надати жінці деякі поради. Що робити, якщо ви були головними героями або чоловіком? Подаруйте свої думки в коментарях!