20
Як дізнатися міцно, але ввічливо відмовитися від запиту
Наслідки, які хочуть сказати, не завжди катастрофа. Ми вважаємо за краще уникати внутрішнього дискомфорту відмови та згоди, і після того, як ми маємо справу з вами. Чому потрібно знати, як відмовлятися і чому робити це вчасно?
Психологи давно виявили, що багато психічних проблем пов'язані з нашим страхом відторгнення. Недостатній час для себе, сварки в сім'ї і зламаної дружби. Це результат нашої нездатності відмовлятися. Ви не повинні йти далеко на прикладі. Як часто у вас була неправильна стрижка в перукарні, і ви просто погодилися, не може бути сміливим, щоб дати майстер свою думку і залишити?
Чому ми відчуваємо так погано? Існує кілька причин. По-перше, ми боїмося відхилого віку і відчуйте себе. По-друге, ми хочемо бути коханим, і ми хочемо, щоб нам було якомога меншим. Часто низька самооцінка бере участь. По-третє, ми навчаємо всіх наших дітей, які ми повинні бути комфортними і допомогти кожному.
Я думаю, що ви вже зрозуміли, що всі ці причини не об'єктивні. Якщо ви не хочете стати жертвою маніпуляції. Як зробити це?
Як дізнатися правильно
Відповісти, ви дійсно будете відчувати себе не найприємніші емоції. Тим не менш, вірити мене, кількість дрої, пов'язаних з виконанням всіх неоцінних обіцянок буде набагато більшою. Оцінити себе і час.
Психологи давно виявили, що багато психічних проблем пов'язані з нашим страхом відторгнення. Недостатній час для себе, сварки в сім'ї і зламаної дружби. Це результат нашої нездатності відмовлятися. Ви не повинні йти далеко на прикладі. Як часто у вас була неправильна стрижка в перукарні, і ви просто погодилися, не може бути сміливим, щоб дати майстер свою думку і залишити?
Чому ми відчуваємо так погано? Існує кілька причин. По-перше, ми боїмося відхилого віку і відчуйте себе. По-друге, ми хочемо бути коханим, і ми хочемо, щоб нам було якомога меншим. Часто низька самооцінка бере участь. По-третє, ми навчаємо всіх наших дітей, які ми повинні бути комфортними і допомогти кожному.
Я думаю, що ви вже зрозуміли, що всі ці причини не об'єктивні. Якщо ви не хочете стати жертвою маніпуляції. Як зробити це?
Як дізнатися правильно
- Внутрішній монтаж
Ознайомтеся з усіма причинами, зазначеними вище. Підтримати Ви нічого не знаєте.й Ви не повинні бути «комфортними» або «добрими». Ви є звичайною живою людиною з власними потребами та почуттями, які інші повинні розглянути. - Хороший старт.
Не пропустіть казку. Так, спочатку здавалося, що весь світ повернеться до вас, а потім просто згорнути. Тим не менш, ви побачите, що нічого подібного буде. Люди будуть розуміти, що ви не сховали конюшину, щоб проштовхнути навколо. І як ви відчуваєте полегшення, коли ви не повинні, наприклад? бенкет з нелюбленим родичемй Ви отримали відвагу сказати ні. - Зручний спосіб
В першу чергу, коли все одно страшно і складно відмовитися, оберіть зручний для вас спосіб. Наприклад, напишіть негативне повідомлення, якщо ви боїтеся говорити особисто. Наприклад, ви отримаєте дзвінок з деякими абсолютно невідповідними запитами. Скажіть чоловіка/дружина, щоб розповісти про це, а потім написати лист. - Відсутність виправдання
Вчимося відмовлятися від чітких, сукцинтно, і без тисяч прикусів. Якщо необхідно вказати конкретну причину в спокійному голосі. Не обов'язково «наклеювати» перед особою або відкрити фонтан апологій. Іноді можна відмовитися і відразу. запропонувати альтернативуДля Вас буде зручно.
Відповісти, ви дійсно будете відчувати себе не найприємніші емоції. Тим не менш, вірити мене, кількість дрої, пов'язаних з виконанням всіх неоцінних обіцянок буде набагато більшою. Оцінити себе і час.
Таблетки для миття посуду за рецептом розумного сантехніка
Які господині завжди прилипають до сковороди?