Як мешканці сіл Далекого Північного миття речей без води і каналізації

Багато переваг цивілізації, які ми вважаємо звичаєм, все одно недоступні для жителів різних місць на планеті. І сьогодні ми пропонуємо познайомитися з життям мешканців Північної. Для цих суворих людей навіть пральна машина без проточної води є загальним місцем. Вода і каналізація часто не доступні.

3610Р. 4200Р.

Пральна машина без проточної води "Я постійно знаходить себе на ділянках Далекого Північного. Я завжди дивився в умовах, в яких виживали місцеві жителі. Я дивився, як вони управляти, щоб отримати і адаптуватися до нормального життя без базових побутових зручностей, говорить Вадим.

Р

Навіть мешканці Уралу або Сибіру використовуються для таких переваг, як туалет з каналізацією, холодна і гаряча вода в будь-який час доби, посудомийна машина, пральна машина. До послуг гостей, які будь-який будинок в с. дає можливість порівняти з комфортом до міської квартири. й

«Дарній Північ і Арктика – це регіони, де рівень комфорту я описав часто фантастичний». Ведуться майже завжди взимку, сильної заморозки і багато снігу. У селах відсутній центральний водопровід, опалення та каналізація. Якщо вони мали, вони були заморожені. й

«Що таке відро, басейни та бочки, які займаються. Миття в примітивних машинах, миття посуду своїми руками в холодній воді, і сухих речей в тісних приміщеннях. І побачила, як жили наші предки. І з дуже маленьким поліпшенням, оповідач дивує.

«Зазвичайна пральна машина не потрібна, тому що вона потребує води від сантехніки, яка подається під тиском. Машина для прання не може бути підключена до бочки або відро. й

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Так, пам'ятаєте час, коли немає пральних машин? #village #village #village #village #посудомийне#секс машини#маскування #villagelife #villagelife #villagelife

Повідомлення від Світлана (@levakova._.svetlana) 11 квітня 2020 в 7:39am PDT

«Це мрія всіх мешканців, щоб залишити вчасно в пошуках кращого життя. Жінки особливо жорсткі удари. І після відпусток на материку люди важко впоратися з стресом при поверненні додому. Саме тому багато людей хочуть залишити місце, яке вони люблять.

«Нехай мій останній похід до Таіміра дав мені цікаве відкриття». Під час відвідання мешканців віддаленого села я помітив нову пральну машину і спочатку не вірю. Чи є це підроблені? Але виявилося, що це наша звичайна пральна машина, водоростей з особливим резервуаром. й

Дана версія «підвіконня» має резервуар на 5-10 відро. Звідси побутова техніка приймає воду для миття. А злив в будь-якому контейнері замінюється власниками. Всі інші функції, які ми знайомі, знаходяться в місці. І багато режимів, і штовхач і сухих. Навіть споживання води менше звичайної пральної машини. й

«Так, виявилося, що ці самодостатні пральні машини більш дорогі». Все через вже зазначений танк, а також вбудований насос, який створює необхідний тиск. Але для місцевого мешканця відхилялася від переваг цивілізації, така техніка – справжня сальвация, Вадим сказав.

Дійсно, отримайте один. сучасна пральна машина Краще миття речей вручну. І радянська стара пральна машина з точки зору комфорту значно втратить тут.

Слід зазначити, що така побутова техніка допоможе, якщо необхідно встановити пральну машину в гаражі або в країні. І є кілька сіл на «українському» без води? Таким чином, така нова машина для прання дійсно не буде зайвим.

Фото на попередній перегляд і в статті