13
Що робити, якщо ваш мама-в-одному падає як сніг на голову
Бажаєте здивувати самобутніми стравами? Карамель свинина З грушею порадує навіть найвишуканіші гурмани. І найкраща частина полягає в тому, що ця страва не складна для приготування.
Поєднання м'яса з грушею абсолютно ненав'язлива, але при цьому робить блюдо соковитою, ароматичною і красивою. Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, відмінним посібником. свинарствой Таст не може бути висловлений словами, він повинен бути спробований!
Свинячі свинячі інгредієнти
Підготовка
Ви можете дізнатися більше про цей рецепт, спостерігаючи за цим відеом гарної господині Анастасія з кулінарного каналу Олів'є TV.
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Порада А для всіх закоханих солодких, радимо дізнатися, як зробити пісочний торт з карамелізовані груші. Неможливим є розбити!
Скумбрія і груша в поєднанні з спагетті врятує вас більше ніж раз! Це дійсно блюдо для всіх випадків. Це ідеальний. обідній стілНе кажучи вже про вечерю в будні.
Будь ласка, спробуйте цю страву, ваша сім'я буде вдячна вам за це!
Поєднання м'яса з грушею абсолютно ненав'язлива, але при цьому робить блюдо соковитою, ароматичною і красивою. Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, відмінним посібником. свинарствой Таст не може бути висловлений словами, він повинен бути спробований!
Свинячі свинячі інгредієнти
- 450г свинина (Кореан)
- 230г спагетті
- 2-3 груші
- 1 ч.л. гірчиця
- 2 ст. меду
- 3 зуба. Кошик
- КСНУМКСмл соєвий соус
- 1 ст.л. крохмаль
- рослинно-масляний
Підготовка
- Свинок (Я маю корейці) розрізають смуги уздовж волокон, а потім кубиками. Поставте її в глибоку миску.
- Очистити груші (краще дрібно) і очистити серцевину. Зріжте його на невеликі шматочки. Залийте груші на м'ясо.
- Для соуси в окремому контейнерному міксі гірчиця з медом, додати подрібнений часник. Залийте все в соєвому соусі і змішайте його добре. Залийте м'ясо і груші в цьому маринаді. Покрийте все шматочком харчової плівки і залиште її на 50 хвилин.
- Зігріваємо рослинну масляну каструлю. Поставте груші на мариновану м'ясо. Підігрів на сильному вогні, а коли практично всі рідини випаровуються, посипають крохмаль і перемішують. Це зазвичай займає близько 9-10 хвилин, щоб обсмажити м'ясо.
- Попередньо кокс спагетті. Додайте готове спагетті до м'яса грушею. Добре перемішайте і дайте блюдо за 5 хвилин.
- Це, свинина і груша. пара готовий. Бодибилдерши!
Ви можете дізнатися більше про цей рецепт, спостерігаючи за цим відеом гарної господині Анастасія з кулінарного каналу Олів'є TV.
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Порада А для всіх закоханих солодких, радимо дізнатися, як зробити пісочний торт з карамелізовані груші. Неможливим є розбити!
Скумбрія і груша в поєднанні з спагетті врятує вас більше ніж раз! Це дійсно блюдо для всіх випадків. Це ідеальний. обідній стілНе кажучи вже про вечерю в будні.
Будь ласка, спробуйте цю страву, ваша сім'я буде вдячна вам за це!
Таблиця бажань прямо з середньовіччя, щоб отримати найточніші прогнози
Старший собака породщик розповів, що породи собак живуть довго