24
Пиріг з вареною куркою з фірмовим перцем від Юлії Висоцької
Ламіновані курячий млин У духовці буде маленьке свято будинку. Ми зберемо в той же стіл, щоб поділитися успіхами минулого робочого тижня, відсвяткувати кінець замка і просто їсти солодко.
Я люблю рецепти з Юлії Висоцької, так як вони завжди трохи зі скручуванням, і смак страв виходить яскраво і пряний. Що мені подобається про цей торт, крім його відмінного смаку, його готують швидко і без проблем. Не існує причин, щоб бути родичами з цією делікатністю!
Пиріг з куркою в духовці Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки манжети з куркою та цибулею від несухованої Юлії Висоцької. Любов з першого шматка!
Я апологую заздалегідь, щоб не мати мої фотографії. В той час як я був варенням, я не встигла взяти картину, але результат моїх зусиль був з'їсти ще швидше, ніж я зумів підібрати камеру. Але, наступного разу я спробую поліпшити!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу познайомитися з вибором рецептів фірмових супів з Юлії Висоцької. Ці рецепти можуть зробити ваше кулінарне життя набагато простіше!
Цей пуховий пиріг. курчат-в-овень Дуже швидко. Тому, якщо у вас немає багато часу, рецепт Юлії Висоцької допоможе вам.
Цей торт стане відмінним сніданком, закускою для роботи та школи або самостійним ласощом до святкового столу. Як вам подобається рецепт?
Я люблю рецепти з Юлії Висоцької, так як вони завжди трохи зі скручуванням, і смак страв виходить яскраво і пряний. Що мені подобається про цей торт, крім його відмінного смаку, його готують швидко і без проблем. Не існує причин, щоб бути родичами з цією делікатністю!
Пиріг з куркою в духовці Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки манжети з куркою та цибулею від несухованої Юлії Висоцької. Любов з першого шматка!
Я апологую заздалегідь, щоб не мати мої фотографії. В той час як я був варенням, я не встигла взяти картину, але результат моїх зусиль був з'їсти ще швидше, ніж я зумів підібрати камеру. Але, наступного разу я спробую поліпшити!
інгредієнти
- 1 лист тіста флі
- 1 курячий груди
- 200мл бульйон
- 2 ст.л. борошна
- 1 лек
- 1 яйце
- 1 ст.л. вершкового масла
- 3 гілки чебрецю
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Наріжте куряче філе смужками, а потім відваріть злегка солоною водою. Зріжте леки з кільцями, а потім обсмажте їх на вершковому маслі. Продам його і за смаком.
- Поставте курячі філе в каструлю на цибулю. Додайте чебрець і залийте трохи відвару, залишивши від кипіння філе. Поставте всі інгредієнти на трохи вогонь.
- Заправте тісто на злегка змащений борошном стіл. Покрокове від краю тесту на пару сантиметрів вирізати його не до кінця, щоб вийшов вид каркаса. Піднос покривається пергаментним папером, а потім кладемо тісто на ньому. На тесті рівномірно розподіляємо начинку, не досягаючи ріжучого краю. Помариньте краї збитим яйцем.
- Другий шар тестового прокочування по одній площі. Також виріжте краю, щоб сформувати бічну сторону. Виріжте внутрішню частину смужками, щоб гриль вийшов. Покрийте перший шар тесту другим, щічте краю і змастити все збитим яйцем.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин. Ось все, пиріг. варення готовий. Бон привіт!
доб.
Редакційна колегія Я також раджу познайомитися з вибором рецептів фірмових супів з Юлії Висоцької. Ці рецепти можуть зробити ваше кулінарне життя набагато простіше!
Цей пуховий пиріг. курчат-в-овень Дуже швидко. Тому, якщо у вас немає багато часу, рецепт Юлії Висоцької допоможе вам.
Цей торт стане відмінним сніданком, закускою для роботи та школи або самостійним ласощом до святкового столу. Як вам подобається рецепт?