Я не знаю, що робити

Якщо ви вже давно заміжали, ви напевно знаєте Як правильно виділити сімейний бюджетй Однак навіть найдосвідченіші дружини, не перший рік живе разом, зустрічаються підводні камені. Після того, як ніхто не гарантує, що в певній точці чоловіка або дружини не хочуть витрачати гроші в інший спосіб.

р.

Проблемні проблеми можуть виникати на даному етапі і потрібно негайно звернутися. Але як знайти спільну мову з коханою людиною, яка раптом вирішила перетворити звичний спосіб життя Це наш непростий сюжет сьогодні.

Я одружився майже 10 років тому. У цей час мій чоловік і я ніколи не мав проблем з розподілом сімейних грошей. Ми обидва працювали, і ми обидва поповнили витратні матеріали. Звісно, мій чоловік заробляє більше, ніж я. Але це ніколи не викликає проблем або труднощів.

км

Після народження дитини я почав думати через список незручностей більш ретельно. Я зробив всі торгові списки та речі. Мій чоловік ніколи не запитав мене, що я витрачав гроші на. У будинку завжди було смачне харчування і все для комфортного життя.

Але в деяких точках стало різним. До свята я зробив список покупок як звичайний. Він вийшов досить великим, але на носі і Різдво і Новий рік! Чоловік раптом захотівся побачити список товарів, і що він бачив, зробив його дуже сердитися. «З цього дня я буду стежити за сімейним бюджетом!» – у вирішальному голосі чоловік зробив вирок.

А потім він назвав мене ірраціональною особою, яка не знає, як витрачати гроші мудро. Як, чому я вирішив купити так багато їжі, якщо половина після свят я просто повинен відкинути? Тоді він почав згадати, як минулий рік з'явився 3-типовий ковбасний ріжучий на святковому столі, що ніхто не доторкнувся.

Побачивши ту саму ковбасу в новому списку продуктів, вона нарешті вибухнула. Так, я погоджуюсь, ковбаса повинна бути вилучена зі списку. Але це таке серйозна причина для таких жорстких рішень? У всіх років життя разом, мій чоловік ніколи не мав ніяких скарг про те, як я ферма і варити. А тепер на тебе!

І ми відчували всі види разів: криза, і звільнення чоловіка, і пошук нового житла. Ми змогли подолати всі труднощі частково, тому що я знаю, як заощадити гроші і не витрачати занадто багато. Але чому стрибки перед святами? Крім того, у нас є гості...

Мій аргумент не переконував чоловіка. Тим не менш, він сказав, що він був високий час для нього, щоб взяти контроль все і стати повноцінною головою сім'ї. Які стереотипи стипендії? «Я втомлююся запитати про свою зарплату!» Тепер вона буде різною, звикне до неї, останнє, що мій чоловік сказав.

Щоб бути чесним, цей кварель не завадить будь-яким бажанням зробити все на всіх. Я відчуваю, що я зробив деякі страшні злочини. Я заслугаю, як це? Моя друзі скажи мені, щоб дати йти з ситуації і подивитися, як мій чоловік обробляє його. Ми впевнені, що протягом тижня він буде апологізувати і не захоче зробити списки стипендії щодня. Може бути, вони прямо і просто спокійно.

Ми впевнені, що одна частина наших читачів буде на боці чоловіка. А інший буде в солідарності з головним характером історії, розуміння її почуттів. Але ми хочемо почути, чому ви підтримуєте персонажа.

У сімейному житті ви можете випробувати подібні ситуації. Розкажіть мені, чи є рішення для цієї проблеми? Ми раді бачити вас в коментарях!