16
Торт за авторським рецептом друга з Франції "Привітна дата"
Я продемонстрував своїх дітей мультфільм мого дитинства - "Тапай Сайлор". Папае ate шпинат і виріс сильніше. І мій Андрій тут. запитаний шпинатуй Чудово, що він був в овочевому магазині біля будинку. У домашніх умовах в морозильній камері міститься пакет листового тіста, а в холодильнику був невеликий сир. «Чим не зробити пуховий пиріг з хребтом, сиром і куркою? Я думав.
Інтернет смарт. пердят Я не знайшов його, тому я вирішив зробити рецепт самому. І ви знаєте, що? Дорогі друзі! Торт випікав останню ніч, і був тільки один невеликий шматок чекав мене наступного ранку. Мій син взяв торт до школи і чоловіка, щоб працювати. Так я думаю, що я повернувся до базару або магазину для хребта сьогодні.
499 р.
Пиріг з china сьогодні видання "Сайт" Увійти христина, курка і сир на основі листового тіста. Так, так, можна взяти тісто готовим, тому набагато швидше. І вийшов фарш - не передати слова ... Ніжний, ароматний і дуже смачний!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як приготувати кольорові млинці без барвників (на основі того ж хребта). Вони легко випікають, і процес приготування і результат дуже задоволені. Ви знайдете Масляницю.
Я дуже гордий, що я зумів приготувати себе, без готових рецептів, цей пуховий пиріг з хребтом, куркою і сиром. Відтепер торт буде міцно в арсеналі улюблених страв. Тим не менш, виявилося, що мій друг з Франції готує торт за схожим рецептом. Торт називається "Платесантна дата".
Ні мус з начинкою і, Бог заборонений, з тісто - магазин без дріжджів Це найкращий!
Інтернет смарт. пердят Я не знайшов його, тому я вирішив зробити рецепт самому. І ви знаєте, що? Дорогі друзі! Торт випікав останню ніч, і був тільки один невеликий шматок чекав мене наступного ранку. Мій син взяв торт до школи і чоловіка, щоб працювати. Так я думаю, що я повернувся до базару або магазину для хребта сьогодні.
499 р.
Пиріг з china сьогодні видання "Сайт" Увійти христина, курка і сир на основі листового тіста. Так, так, можна взяти тісто готовим, тому набагато швидше. І вийшов фарш - не передати слова ... Ніжний, ароматний і дуже смачний!
інгредієнти
- 500 г листкового тіста (східний)
- 200 г курячого філе
- 160г хребта
- 150г сир
- 50-60г лек
- 1 яйце для змащування тесту
- кунжут
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Я почав готувати з лексами. У мене було в холодильнику трохи, але я вирішив поставити все в торт, щоб він не зіпсував. Якщо немає лека, то можна використовувати звичайні цибулі. Але це стає більш ніжним! Нарізаємо цибулю кільцями і потім обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого. Поставте цибулю в чашу.
29134229 - Тепер м'ясо. У мене є кілька курячих і індичок філе, тому я використовував, що змішувати, і ви приймаєте те, що у вас є. Нарізати м'ясо невеликими смужками і обсмажити на рослинній олії протягом 15 хвилин. Потім додайте до м'ясних леків і подрібненого шпинату. Я збираю свіжий хребта, але я думаю, заморожений хребта буде відмінно в цьому торті. Посмажити м'ясо цибулею і хребтом ще 3-5 хвилин. О, так, більш сіль і перець за смаком!
- На пилоподібному борошняному столі тонко розкачати тісто. У мене був 1 шар листкового тіста, який я нарізав на 2 частини. Одна частина рулону більш тонко, щоб він був трохи ширшим, ніж перший, це буде верхня частина пирога.
- На меншому шарі тесту рівномірно викладають начинку, не досягаючи краю 1,5 сантиметрів. Начинка це: сир і курка з хребтом і цибулею. Покрийте торт другим листом тіста і щічте краю. Змастити тісто збитим яйцем, а потім посипати кунжутом.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25-30 хвилин.
- Це, пухкі З хребтом і куркою готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як приготувати кольорові млинці без барвників (на основі того ж хребта). Вони легко випікають, і процес приготування і результат дуже задоволені. Ви знайдете Масляницю.
Я дуже гордий, що я зумів приготувати себе, без готових рецептів, цей пуховий пиріг з хребтом, куркою і сиром. Відтепер торт буде міцно в арсеналі улюблених страв. Тим не менш, виявилося, що мій друг з Франції готує торт за схожим рецептом. Торт називається "Платесантна дата".
Ні мус з начинкою і, Бог заборонений, з тісто - магазин без дріжджів Це найкращий!