Підбір найбільш екстравагантних побажань людей з волі
39419.
Ангел Пантоя - Я хочу залишитися додому. Стенд.
Анжела Пантоя, Пуерто-Риканська людина, був знайдений мертвий під Сан-Жуанським містом і поліцією не визначилися, хто загинув його. Згідно з братом Карлоса, Ангел хотів бути щасливою і стояти фірмою в своєму будинку, яка була виконана своїми родичами - Ангел був ембальований в вертикальному положенні, і тепер він в своєму будинку матері, зношуючи його окуляри і ковпачок, майже як живий. Брр.
Leona Hemsley - це все для мого собаки.
Коли Леона Хелмслі відійшов у віці 87 років, її незвичайне буде виконано громадськістю. На його напрямку був створений спеціальний фонд у розмірі 12 млн. дол., гроші з яких вирушили виключно для підтримки улюбленого собаки, названого Троублом, щоб тварина жили решту свого життя в розкіш і достатку. Його брат, Альвін Росентхал, призначений менеджером фонду, до якого вона залишила $10 млн. Коли собака гине, її слід закопувати поруч з її власником в пишній маузолі майже мільйона і пів доларів. Бідна тварина ... «патетична» $ 5 мільйонів до своїх онуків, з якими вони, звичайно, не згодні і досі спору це рішення.
Самуїл Братт - дайте їй дим!
Самуїл Братт використовувався для помсти. З моменту свого дружини не дозволяв йому курити протягом життя, в його заповіті, який був опублікований в 1960 році, важкий курець залишив її 330.000 фунтів з однією умовою - вдова повинна димати 5 сигар на день, щоб отримати цей спадок. Чи варто вони один одному?
Адвокат з неправомірності
Адвокат з дивним ім'ям Т. М. Зінька, який загинув в 1930 році, лікував жінок дуже погано, тому його остання бажаю, згідно з його заповітом, було б побудувати бібліотеку, в якій всі твори були написані тільки чоловіками, а також складалися тільки з чоловіків. Щоб це зробити, він зробив свою заставу від $ 35,000, щоб інвестувати в фонд за інтересом до 75 років, після чого він використав кошти для побудови Зінкерської бездомної бібліотеки, і над входом, щоб повісити слоган «Ні жінки, що допущені». На щастя, дочка, яка отримала $5 у своєму заповіті, успішно оскаржила рішення батька, і бібліотека ніколи не була побудована.
3610Р. 4200Р.
Маррі після мене.
У 1841 році поет Heinrich Heine одружений Eugenie Mirat, неосвічений, грубий і незначущий взуттєвий магазин. Його любов іноді приймав дивні форми, тому поет пішов з волі, згідно з яким весь фортун переходить до Еугня з однією умовою - вона повинна обов'язково маррі після смерті. Чому це? За словами письменника, таким чином він буде впевнений, що принаймні одна людина буде шкодувати його смерті. Гуморус.
Я хочу піти в космос!
Дружина Роденberry (Гене-Роденниця), творець феномену Стар Трек, адорова наукова фантастика, тому бажаю, що після смерті його тіло був розбитий і відправлений в космос. Ця бажаю була надана, і в 1997 році іспанський супутник переніс попелиці загиблого на орбіту, де вміст урн був випущений в верхню атмосферу. Через десять років його дружини зустрілися з ним. Романтичний і сумний...