Хворі дружини знають, що салат «Екатерина Мудрого» люблять навіть стебло тріщин

Редакція "Сайт" Він розповість про незвичайний рецепт. У цій статті ви дізнаєтеся, як приготувати. Салат «Катерін Мус»й Ця страва є гість на честь будь-якого свята столу.

р.

Салат «Екатерина ваза» Я зробив цей салат на Новий рік і Різдво. Я думаю, що це ідеальний для будь-якого свята. Смачний, пряний, дуже легко приготувати, і виглядає незвично красиво. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

інгредієнти
  • куряче філе (запечена)
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 4 кільця консервованих ананас
  • 150 грам твердого сиру
  • 150 грам майонезу
  • гранати

Підготовка
  1. Ми беремо цибулину, ріжемо її дрібно і відправимо на сковороду рослинним маслом. Ми обсмажуємо на невеликому вогні до тих пір, поки воно не буде. Потім нарізаємо одну велику гвоздику часнику, і коли цибуля готова, додаємо її до каструлі. Покрийте кришку, залиште на пару хвилин.

2. Куряче філе нарізають невеликими шматочками і викладають на каструлю. З них формуємо перший шар - основа салату. Змащуємо зверху майонезом. Потім додайте обсмажені цибулю з часником - це буде другий шар страви. р.

3. Тепер беремо 4 штуки ананаса з баночки, нарізаємо їх кубиками і додаємо їх в салат. Це буде наш третій шар. Пінаси повинні бути рівномірно розподілені з виделкою по периметру салату.

4. Четвертий шар складається з сиру. Слід натерти в невеликій тертці зверху ананасового шару. Потім зробіть акуратну сітку майонезу, прикрасить салат з гранатовими зернами і залишаємо замочити на кілька годин.

Поєднання курячого філе, сиру та ананаса створює дуже цікавий смак. Крім того, цей салат складається з всіх необхідних продуктів для нашого тіла. Ось чому це так поживна і поживна. Не забудьте спробувати приготування їжі - ви не пошкодуєте!