Чому чоловік постійно порівнює свою дружину до своєї матері?

Хороші сімейні стосунки - велике щастя. Але часто вони псують на несподіваному моменті. І він залишається тільки захоплений, щоб подивитися назад, намагаючись зрозуміти, як все може раптово виглядати так. Чи є спосіб виправити його?

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділила історію жінки, яка завжди вірила, що вона була сильною родиною. З чоловіком протягом багатьох років, піднявшись двома дітьми. Здавалося б, що було тільки яскраве майбутнє. Але останнім часом ситуація почала змінюватися. Не для кращого.

доб.

Хороші сімейні відносини: Я і Koley були разом 12 років. Дві діти і дружня сім'я. Не дивлячись на те, що я думав до останнього часу, тому що зараз мій погляд різко змінився. І причина цього - мій мама-в-право, Ірина скаржаться.

«Мій чоловік жив у іншому місті, від нас до нас. Я рідко побачила тебе. Але вона старша жінка, і не одна навколо. Минулого року Коля вирішила, що краще продати квартиру і купити будинок в нашому місті. Про нас Я не розумію, це нічого не було.

476193

«Я не пропустимий мій мама до, і тепер я не хочу бачити її на всіх. Поки вона жила далеко, вона не заважала в наших справах. Тепер вона не хоче нічого робити, але дати нам її поради. Він приходить до нашого будинку і починає навчати нас як жити. й

«Я варю неправдивий, я очистую неправильний одяг. Я не можу зрозуміти, як ми жили всі ці роки без її дорогоцінних порад. Але я хочу, щоб це було. Так вона постійно попадає на мозок чоловіка. Коли вона була молодий, вона зробила речі по-різному, ніж я зробив. Вона має свої погляди на виховання дітей і навіть на гардеробі. й

«Я прийшов, щоб знову відвідати інший день. Я купив їх Коля борщ, і я пішов, щоб очистити інший номер. Щоб бути чесною, я не хочу, щоб зберегти свою компанію. Але навіть з спальні я почув їх обговорення мого приготування. й

Як тільки я прийшов назад, мій чоловік сказав, що я можу приготувати борщ краще! Немає м'яса, немає сала. Вивчайте з вашої матері ... І вона просто сіла поруч мене і дав мені руку. Я безшумно прогулявся і закривав двері. Вони також знайшли мені проблему! – вирощена жінка.

«Чи хоче, що сина, щоб бути добре в'яленим, але вона не робить нашу сім'ю краще. З-за її навоювання і зауваження, Koley і я боротися майже щодня. Я навіть почав думати про розлучення. Це не було справи перед переїздом. й

«Припустимо після роботи надійде до моєї матері за годину, а потім з порогу показує мені своє невдоволення. І це не так, і це не так. Я впевнений, що мій мама-в-завження мій син проти мене. Але я не знаю, чому це робити. Для знищення шлюбу? Яка точка, ми не є віком, щоб почати нові сім'ї.

В той час як мій мама-в-право і я бачив один одного 2-3 рази на рік, мій чоловік був задоволений. Як варити і як я чистити. Тексти пісень, а це означає: І тоді всі раптові я не схожий на це відразу. Я розумію, що він цінує свою матір і радий, що вона тут зараз, що вона часто приходить до відвідування. Але я не можу стояти, що жінка більше.

Не знаю, як почати серйозну розмову і пояснити все чоловікові. Після всього, в 40, він повинен думати з головою, і не слухати його матері нескінченно. Я не збираюся мовчати все життя. Ці коментарі неприємні і несправжні. І я обов'язково заслуговую повагу власному домі, Ірина сказала.

Не дивно, що Ірина страждає атаки на такий тривалий час, але не захищає її точку зору або перед чоловіком або матір'ю. Хто знає, мабуть, своїх близьких не дійсно розуміють, що їх поради не тільки не допомагає, але і шкодує.

І тут дуже необхідно пояснити чоловікові, що він зобов'язаний не критикувати, але брати з собою сторону дружини і захистити її. Після всього, намагаючись відтворити дружину і матір своїх дітей після 12 років шлюбу, якось наївний і навіть приступний. Чи не так?