Які неминучі зміни, якщо ви починаєте жити за кордоном

Проживання за кордоном не так само, як тільки їхати на відпочинок або, скажеш, на екскурсію. Життя в інших країнах Це стрес, але все, що не вбиває нас природним чином, робить нас сильнішими. У цьому випадку казка виправдана сто відсотків. Це чудовий досвід і можливість подивитися на себе з-за кордону.

Тексти пісень, а це означає: Правда, що коли ви намагаєтеся втекти з життя в іншій країні, ви все ще берете себе з вами. Але зараз ви повинні переосмислити свої старі звички. Автор редакції "Сайт" Я спробував життя в іншій країні, багато вражень. Ось кілька речей, які змінять вас.

Життя в інших країнах не має значення, як довго це займає. Два місяці або два роки. Ви можете сміливо повісити замовлення на грудях і декларувати, вони кажуть, живі, світ бачив! І це. Життя в іншій країні може розраховуватися як особиста перемога. Якщо ви можете зробити це, ви можете зробити багато іншого. На жаль, вони часто приходять з-за кордону. різній

1. Українська
    Знайте, якщо це англійська. Вибачте, що вона вже давно була «пошита» в наших головах. Але що якщо це китайці, що ви раніше не зустрілися? Тільки в той час ви починаєте грубо розуміти, що відбувається, і протягом декількох років ви будете дивувати, як ви зуміли дізнатися її. Тексти пісень, а це означає: І коли ви повернулися назад, ви будете ловити себе в іншій мові. 5519747р.

2. Кошик
    Речі та їх кількість різко зменшуються. Якщо ви подорожуєте по всьому світу, то ваш багаж буде зменшений на одну валізу. Ви зможете краще зрозуміти, скільки і що потрібно для поїздки, і в цілому для комфортного життя. Ви дізнаєтесь про те, що ви звикли.
  3. Частина вас.
    Коли ви повернулися, вони завжди запитують вас, «Як ви?» Для мене це досить звичайний життя, в якому я не бачу тих романтичних кольорів. У мене є різні почуття, різні почуття. Я не знаю нічого про життя. Ви усвідомлюєте це тут, теж. Які неминучі зміни, якщо ви починаєте жити за кордоном

4. Кальвадос
    Тепер калькулятор буде постійно натискати на голову. Так, скільки це в юань? І в доларах? В цілому це цікаве місце для оцінки вартості життя в різних країнах, відповідно до поточного курсу. Я не один з тих людей, які не рахують гроші, тому я мав планувати мої витрати.
  5. "Нормал."
    Ви звикнете до людей в ресторані, де ви вирішили їсти, плювати на підлозі оболонок насіння, подрібнити і поговорити про щось дуже гучно. В першу чергу ви будете здивовані, дратівливі і сердитися, тому що це неможливо в вашому будинку. Але чому ти, в своєму будинку раптом думаєш, що не було нормально? Це "пруження" з вами назавжди. Які неминучі зміни, якщо ви починаєте жити за кордоном

Життя в інших країнах час.
Дещо це абсолютно не прийнято бути пізно, час буквально варто його вага. І десь ваша зустріч може бути пізній час. І це буде відмінно. Цей проміжок часу стане нормою для вас. Хтось поспішає, інші здаються постійно лежачи на дивані. Смішні речі, що вони відчувають себе чудово! свінгери
Немає нічого рутину в іншій країні. Якщо ви не знаєте мову і не знаєте місцевих традицій, будь-які дії стають справжніми пригодами для вас. Прийміть хоча б квитанцію на електроенергію, яку потрібно сплатити. Довірте мене, це може прийняти вас весь день. Або навіть два. Які неминучі зміни, якщо ви починаєте жити за кордоном

Втратити все.
Для тих, хто збирається емігрувати, важливо знати одне: ви повністю втратите все. Єдиний спосіб зв'язку з вашим телефоном і на першому безкоштовному Wi-Fi. Ваше життя залишається в домашніх умовах, і ви приземляєте з одним валізом десь буквально на іншій планеті. Ви дізнаєтесь про своє життя. Я можу це зробити.
Ви не зіткнулися перед тим, як ви стаєте більш впевненими. Ви більше не відчуєте себе боятися просто зібрати прості речі, взяти ноутбук з вами, отримати на площині і піти десь протягом шести місяців. Це просто стане нормою для вас. Які неминучі зміни, якщо ви починаєте жити за кордоном

Ви різні
Ви повинні бути щільно, якщо ви є інтровертом. Щоб зв'язатися з ними, потрібно постійно звернутися до них. Можливо, хтось буде сміятися на вас добрим (це неінтелектний іноземець!), ймовірно, в якомусь моменті ви будете дуже боятися. Якщо ви можете обробити все це, ви можете обробити все інше. Щиро вітаємо Вас!

Від редакції обов’язково поділіться враженнями про перебування в іншій країні! Я знаю випадки, коли люди не готові до участі у звичному способу життя і дуже скоро повернулися додому. Тепер вони говорять про негативний досвід. Мій досвід Я не живу в іншій країні, але це роки Вони змінили мене назавжди.

Життя в інших країнах Це може здатися казкою, і це буде неправильно для підтримки такої ідеї. Однак все має свої плюси і мінуси. Не забудьте прочитати цей милий матеріал про які країни щасливі люди живуть і чому ви повинні піти там. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!

Фотозвіт та стаття .