Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку

Я більше не купую бісквіту для чаю, я дізнався з Ольги Мавей. тример в будинку. У рецептурі я відразу ж захопився тим, що тест містить лише 3 інгредієнти. А можна зробити як солодкі, так і солоні печиво. Солодка зверху посипається цукром або цукровою пудрою.

Або можна додати провансові трави, насіння льону, і ви отримаєте смачну солону тріщину, яку потім можна використовувати. Закускай І мій мати-в-право говорить, що цей рецепт старий, вона використовується для випікання бочок з такого тіста, вони розтоплюються в роті.

Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку

Cracker в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки тример Ольга Матвей рецепт. Не можна відірвати!

інгредієнти
  • 260г борошна
  • 200г маргарин
  • 100–150 мл пива
  • цукор

Підготовка
  1. Температура кімнати маргарин з борошном. Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку

2. Залийте пиво в вершкове борошно. Змішайте тісто, а потім поставте його в просвіт, загорніть її в харчову плівку і вставте її в холодильник на півгодини. Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку р.

3. Візьміть тісто з холодильника, розкачати його тонко. З звичайною ножем, або досить круглий з зубними протезами, вирізати тісто спочатку на смужки, а потім діагонально, так що своєрідні діаманти утворюються. 119089

4. На сковороді накривають пергаментом, викладають печиво. Перед тим як укласти печиво на мисці, верхню частину кожного шматка першу в цукор. Якщо варити солоні печиво, можна посипати зверху заготовку сіллю і провансковою зеленню. Краще відразу підготувати два варіанти тріщин: солодкий і солоний.

533769

5. Випікати печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 10 хвилин. Після випічки охолоджуйте печиво, не їсти гарячими. Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку

6. Це, тример готовий. Бодибилдерши! Печиво трьох продуктів, які чоловік просить сніданку

І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Я люблю всі рецепти, тому що вони завжди приходять вперше.

https://www.youtube.com/watch? v=vug_4Ni1ASo

Редакційна консультація Також я пропоную дізнатися рецепт приготування снеків з трісків. Щоб зробити такий торт салат простіше просто, основний стан приховує протягом години, щоб замочити!

Трійка в домашніх умовах швидко І це просто, і там багато. Єдиним недоліком є те, що ці печиво їсти як насіння. Я зроблю кілька порцій одночасно і насолоджуватися смачним печивом протягом всього тижня!