14
Мій чоловік пропонував глибокий смарагу в подарунок, але мій блюдо припинив свої грішні думки.
Тепер я знаю, як приготувати французьку випічку, щоб здивувати дітей і дорослих. Хрустка їсти спіраль фрі поєднується з змащенням дітей - це ласощі моєї вуха! Так, я знаю, що фрі не дуже корисний, але іноді ви хочете, щоб лікувати ваш будинок з чимось схожим на це.
Сьогодні видання. "Сайт" поділяють незвичайний спосіб приготування картоплі фрі спіральй Я зауважив, я люблю!
Як приготувати французькі картопля фрі Інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з чудового кухар-канал смачний день. Я збуджусь про рецепти, які я знайшов на цьому каналі. Моя рука свербіж, щоб почати готувати!
https://www.youtube.com/watch? в=JUmCDKyjNJ0
Також я пропоную, як приготувати смачну французьку фрі без крапель вершкового масла. З любов'ю!
Дякую за цей рецепт, я тепер знаю, як приготувати. фріЦе хрустка і з ніжною текстурою всередині. Чудова страва! Діти люблять його. І для чоловіка - трохи більше солі і спецій, а під піною - що потрібно.
Сьогодні видання. "Сайт" поділяють незвичайний спосіб приготування картоплі фрі спіральй Я зауважив, я люблю!
Як приготувати французькі картопля фрі Інгредієнти
- 3 картопля
- 1 яйце
- 3 ст. картоплі крохмаль
- 2 ст. ложки сирного порошку Пармезан
- порошок петрушки
- 3 ст.л. молока
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Варити картоплю в злегка солоній воді, а потім порізати її картоплею виделкою або виделкою.
- Додаємо в картопля крохмаль, сирний порошок і залийте молоко. Замість сирного порошку можна використовувати сир натерти на дрібній тертці. У окремому контейнері збити яйце, а потім додати його до картоплі. Також перець і сіль за смаком. Сіль потрібно дуже мало, так як сир також додає солоний смак. Можна додати порошок петрушки або сильно подрібнити зелень. Стирайте все разом.
- Поставте всю картоплю в кондитерський пакет, акуратно зріжте краю сумки.
- Покладіть рослинне масло на нагрітій сковороді. Коли масло добре нагрівається, починайте форму в сковороді Картопля-пілля.
- Нагріваємо на великому вогні 1-2 хвилини з кожного боку.
- Поставте готову картоплю на паперову серветку, щоб вберегти зайвий жир. Серв. картопля і овочі. Бон привіт!
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з чудового кухар-канал смачний день. Я збуджусь про рецепти, які я знайшов на цьому каналі. Моя рука свербіж, щоб почати готувати!
https://www.youtube.com/watch? в=JUmCDKyjNJ0
Також я пропоную, як приготувати смачну французьку фрі без крапель вершкового масла. З любов'ю!
Дякую за цей рецепт, я тепер знаю, як приготувати. фріЦе хрустка і з ніжною текстурою всередині. Чудова страва! Діти люблять його. І для чоловіка - трохи більше солі і спецій, а під піною - що потрібно.
Що ваш природний подарунок за датою народження?
Для яких знаків Зодіаку лютий підготували несподівані тести