Спостерігається як бабуся сусіда випікає тістечка, і відмовилася від її лікування назавжди

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Все солодке. У той же час людина може бути невагомою. Хтось радує більш здоровим харчуванням і годинниками для калорій. Вони зазвичай грають спорт або просто втрачають вагу. Хтось один раз зробив. Бабця зроблених тортів. до Це його. Без хворого чоловіка не може жити в день.

Р

Крім того, не забудьте про якість продукції і їх чистоту. Багато любителів щільної їжі зморшок з шавари в найближчому Кіоску. Але вони готові переплатити кілька разів за смаком страву в ресторані. З неперевершеним іменем, як «Доннер в Алжирі».

Бабця запечені коржі Історія читача "Я не збираю про їжу на всіх." Я можу їсти, що я отримую. Головна кухня або ресторан – чим відрізняється різниця? Інгредієнти купуються на ринку, говорить мій друг, і вона, ймовірно, правильно. Але я недавно стала гастрономічною премією і пікеєю.

Почати. Мені 26 років, одружений і мати дочку. Ми живемо в квартирі три з нас, і, в принципі, нам підходить. Квартира двокімнатна, шкода Хрущов. Але останнім часом ремонт був зроблений і став трохи простіше.

З настанням пандемічних і безкінечних карантинів я стала справжньою господинею, і навіть з дитиною в руках. Вечерне приготування їжі, прибирання та покупка почали перервуувати заняття з дочкою. Ми навчимося читати і писати. Ми робимо всі види вправ на логіку і так далі. Короткий, рутинний і що робити.

Я думаю, що він набагато важче. Може бути деякі веселощі, хоча. Ми зв'яжемося з відеодзвінками з часу, але ви знаєте, що це недостатньо. У зв'язку з бідною якістю мережі зв'язок надійшло, і особливо дочка любить довгі розмови з батьком.

Я не маю близьких друзів, і я не хочу йти, щоб поговорити про що-небудь з кимось я знаю лінь, і я не хочу. Але все змінилося. Одного разу сусід, мій бабуся, прийшов до мене, щоб скаржитися на те, що телевізор гравав гучно. Звук був реальним, але він прийшов з квартири поруч двері. Яким чином ми стали друзі з сусідом.

Вона почала приїжджати до нас часто і ділитися домашніми ласощами: торти іноді приносять або запікають. А в той же час ми поділимося новинами з телевізора або сусіднього двору. У арктичних льодовиках розплавляють, а через будинок з нас кот подарував чотири кошеня. Загальні розмови.

Тексти пісень, а це означає: Я б купити торт або щось, і дати його на мій бабуся, коли вона прийшла. Збивати на неї був якось сором'язливий, і дитина в квартирі окремо. А потім один день дитина впав, і я хотів поділитися з старою леді waffle цвіль. Ви знаєте, що для цього використовується. Я вирішив відвідати її особисто.

, м. Київ

Мій сусід був додому і дуже щасливий бачити мене. Я подякував її за форму і обіцяє зробити багато солодощів для мене і моєї дочки. Але я не хвилювався.

Її квартира, хоча розташована в нашому в'їзді, мала тільки одне приміщення. А крім бабуся, було занурено ще двома маленькими монахами і одним котом, ліофілізовано на дивані. Квартира, в принципі, була очищена. Меблеві були тільки найнеобхіднішим і деякими допоміжними засобами.

Але на кухні ... На столі змащена борошном, варенням і деяким фаршем. Звичайно, це все про волосся тварин. Навіть чаші їх не десь в кутку, але прямо в середині кімнати. Як я пізніше дізнався, що собаки просто витягували їжі з чашок і бабуся вже приходили до умов. Пара раз я бачив шматки тіста восени на підлогу, але потім повернулися до основної маси.

р.

Ні, не отримую мене неправильно, я розумію, що бабуся не робив все це з непристойного. Але я можу зрозуміти, теж. Вона виготовлялася практично все, що варилася на кухні. Я подякував і відказав той факт, що я мав би бігти до моєї дочки, пішов додому. У перший раз я не відчинив свої двері сусіда.

В короткий час це був реальний удар до мене. Я не дуже стискаю людину, але несумісні умови неприпустимо. Як я пам'ятав цю тиху жаху, мої думки привели мене до того, що я тільки взяв молоко і сир в магазині. Я використовую для придбання молока від старих жінок за межами супермаркету. Я допоможе людям і краще харчуватися вдома. Не смакувати краще зараз.

Р

Поза «Ложки» Ось справа. Єдине, що я соромлюся того, що я припинив спілкування з братом, мій сусід. Це не її несправність, що вона висловлює свою симпатію за допомогою варіння. Я не знаю, як взяти і відкинути їжу. Розкажіть мені, що робити. Чому б ви не знали її, і що якщо вона вимкнена?

Спасибі за цікавий сюжет. По-своєму, звичайно, вона сумна. Ми раді, що мій бабуся добре з здоров'ям і вона може дозволити собі не тільки варити на волі, але і годувати домашніх тварин і навіть сусідів. Спробуйте, щоб просто зберегти розмову з нею, як ви робили раніше. А щоб спробувати поділитися їжею, відповісти, вони кажуть, пішли на дієту і тепер ви можете тільки їсти деякі фрукти, які ніде купити. Ми вважаємо, що це повинно працювати.