14
Пара тістечка, після чого мухи з духовкою здається приступним
Ось дощова осінь. Хочу чогось теплого літа. Сьогодні Хочу поділитися рецептом дуже ніжним і повітряним блюдом. Хто коли-небудь спробував назву бренду? Українські пельмені для пари - Він не забуває їх.
Це один з улюблених страв дітей, які я варю за рецептом моєї матері і бабусі. Ямки виходять пухким, сердечним і великим. Я зроблю з різними ягодами і сиром. Ось що нам потрібно:
інгредієнти
Підготовка
Готові пельмені слід змащувати маслом і посипати цукровим піском. Також можна приготувати ще одну начинку і подавати в стіл зі сметаною. Бажаю всім гарним апетитом!
Це один з улюблених страв дітей, які я варю за рецептом моєї матері і бабусі. Ямки виходять пухким, сердечним і великим. Я зроблю з різними ягодами і сиром. Ось що нам потрібно:
інгредієнти
- 500мл кефір або йогурт
- 750г борошна
- 1 яйце
- 3 ст. цукру
- півсолод
- 1 ч.л. випічки соди (з гіркою)
- вишня
- сухий
- 50г вершкове масло
Підготовка
- Щоб приготувати пельмені, нам потрібен кефір з вмістом жиру 2,5 відсотків або саморобного кислого молока. Залийте кефір в чашу і додайте яйце, сіль, цукор і соду до того ж. Випічка соди з оцтом не обов'язково, вона буде виділяти в кислому середовищі. Перемішати інгредієнти ретельно, а потім залити сіяне борошно. Додайте її в частини ложкою, ретельно перемішайте до однорідного стану до отримання тесту. р.
- Готове тісто викладають на робочу поверхню, яка повинна спочатку посипати борошном. Ретельно перемішайте тісто своїми руками до тих пір, поки воно не стане м'яким, еластичним, не забитим борошном.
- Ми будемо варити пельмені для пари. Краще використовувати парову шафу, але не кожен має її під рукою. Тому її можна замінити сковорідкою, яку необхідно обмотати марлею зверху і накрити чашкою. Залийте в глибоку каструлю (5 л) 1,5 л води. Поставте горщик на вогонь і доведіть його до кипіння.
- Приготувати пельмені: розкачати тісто товщиною 1 см. За допомогою звичайного скла ми витискаємо круги діаметром близько 7-8 см в тесті. З кола утворюємо пельмені, заливаємо трохи цукру і кладемо нашу начинку - вишні, з яких кісточки необхідно спочатку видалити. Туго щіпка країв кола так, щоб начинка залишалася всередині і вичерпання вийде.
- Викладаємо пельмені на паровій бані: ретельно розташуйте їх на марлі по сковороді. Покрийте пельмені з мискою, не кришку - пельмені піднімуть і не слід прилипати до стіни. Залиште їх, щоб підготуватися до пари на 6-8 хвилин. Вам необхідно варити не занадто довго, інакше пельмені вийдуть «руба».
Готові пельмені слід змащувати маслом і посипати цукровим піском. Також можна приготувати ще одну начинку і подавати в стіл зі сметаною. Бажаю всім гарним апетитом!
Захоплюючий і різноманітний спортивний ставок
Порада для жінок, які відкривають «грандма літо» свого життя