Пара тістечка, після чого мухи з духовкою здається приступним

Ось дощова осінь. Хочу чогось теплого літа. Сьогодні Хочу поділитися рецептом дуже ніжним і повітряним блюдом. Хто коли-небудь спробував назву бренду? Українські пельмені для пари - Він не забуває їх.

Це один з улюблених страв дітей, які я варю за рецептом моєї матері і бабусі. Ямки виходять пухким, сердечним і великим. Я зроблю з різними ягодами і сиром. Ось що нам потрібно:

інгредієнти
  • 500мл кефір або йогурт
  • 750г борошна
  • 1 яйце
  • 3 ст. цукру
  • півсолод
  • 1 ч.л. випічки соди (з гіркою)
  • вишня
  • сухий
  • 50г вершкове масло

Підготовка
  1. Щоб приготувати пельмені, нам потрібен кефір з вмістом жиру 2,5 відсотків або саморобного кислого молока. Залийте кефір в чашу і додайте яйце, сіль, цукор і соду до того ж. Випічка соди з оцтом не обов'язково, вона буде виділяти в кислому середовищі. Перемішати інгредієнти ретельно, а потім залити сіяне борошно. Додайте її в частини ложкою, ретельно перемішайте до однорідного стану до отримання тесту. р.

2. Готове тісто викладають на робочу поверхню, яка повинна спочатку посипати борошном. Ретельно перемішайте тісто своїми руками до тих пір, поки воно не стане м'яким, еластичним, не забитим борошном.

3. Ми будемо варити пельмені для пари. Краще використовувати парову шафу, але не кожен має її під рукою. Тому її можна замінити сковорідкою, яку необхідно обмотати марлею зверху і накрити чашкою. Залийте в глибоку каструлю (5 л) 1,5 л води. Поставте горщик на вогонь і доведіть його до кипіння.

4. Приготувати пельмені: розкачати тісто товщиною 1 см. За допомогою звичайного скла ми витискаємо круги діаметром близько 7-8 см в тесті. З кола утворюємо пельмені, заливаємо трохи цукру і кладемо нашу начинку - вишні, з яких кісточки необхідно спочатку видалити. Туго щіпка країв кола так, щоб начинка залишалася всередині і вичерпання вийде.

5. Викладаємо пельмені на паровій бані: ретельно розташуйте їх на марлі по сковороді. Покрийте пельмені з мискою, не кришку - пельмені піднімуть і не слід прилипати до стіни. Залиште їх, щоб підготуватися до пари на 6-8 хвилин. Вам необхідно варити не занадто довго, інакше пельмені вийдуть «руба».

Готові пельмені слід змащувати маслом і посипати цукровим піском. Також можна приготувати ще одну начинку і подавати в стіл зі сметаною. Бажаю всім гарним апетитом!