30
Запашний рецепт для маків, в якому макове наповнення більше тіста
Прості і прозорі випічка легко замінять той же магазин. Візьміть, наприклад, дріжджі-сухий макй Хто знає, що він може бути. Іноді це великий продукт, а іноді не зрозуміло, що: сухість і з мінімумом начинки. І ви думаєте, як, якщо я зробив такий рулон, wow, то я б!
Редакція "Сайт" Пропонується освоювати доступний рецепт для такого торта з маком. Тут і начинки можна додати більше, і приготувати тісто, як вам подобається. Звичайно, ви повинні працювати трохи, але є абсолютно нічого складного в підготовці. Ти гонна рубати маком. Я завжди можу допомогти дружині.
Рулетка з маком з дріжджового тіста Інгредієнти для тіста
Наповнення інгредієнтів
Дріжджі тісто макі
Як ви бачите, нічого складного. Ми залишаємо поле для експериментів, можна використовувати різноманітні начинки, поєднуючи його з маком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зачекайте коментарі!
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Домашній маковий рулет - це найбільш затишна, традиційна, домашня випічка ви можете подумати про. Для виробництва ми не використовуємо готові макові начинки, але створюємо самі, додаючи натуральний мед, горіх і родзинки. Щоденні свіжі тістечка, доступні для пікапування та доставки (8-968-525-50-60) Фотограф @dfdasha #caravansv #rouletsmak #deliveryedymoskva
A post shared by Caraway SV (@karavay_sv_bakery) 26 Sep 2020 в 4:14am PDT
Дріжджі тісто макі Чудовий для легкої закуски або може виступати як десерт. Я впевнений, що ви точно знаєте, що робити з ним. Ми запрошуємо вас побачити рецепт для маківного пирога, який може здивувати вас. З нами!
Редакція "Сайт" Пропонується освоювати доступний рецепт для такого торта з маком. Тут і начинки можна додати більше, і приготувати тісто, як вам подобається. Звичайно, ви повинні працювати трохи, але є абсолютно нічого складного в підготовці. Ти гонна рубати маком. Я завжди можу допомогти дружині.
Рулетка з маком з дріжджового тіста Інгредієнти для тіста
- 250г борошна
- 100 мл теплого молока
- 50мл каструлі
- 40г цукру
- 25г вершкове масло
- 3g сухі дріжджі
- 1 куряче яйце
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 200г мапи
- 150 мл молока
- 50г цукру
- родзинки, горіхи, інші добавки за бажанням (ми не додаємо)
Дріжджі тісто макі
- Почати з опарою. Додайте до теплих молочних дріжджів, столову ложку цукру і дві столові ложки борошна. Підійдемо протягом 10 хвилин, щоб отримати так званий “капс”.
- В той час як опара думає, збийте яйце з рештою цукру, сіллю, вершковим маслом і м'ясним м'ясом, потім додайте готову пару. Поступово додайте борошно і перемішайте тісто, щоб зробити її еластичною. Це може зайняти трохи більше борошна, тобто океї.
- Поставте готове тісто в теплому місці, попередньо вкритому нею харчовою плівкою, нехай воно піднімається. Час робити начинку. Змішайте всі інгредієнти разом і зробіть його відваром. Зайдіть приблизно півгодини, рідина повинна випаровуватися максимально.
- Тепер мапи потрібно натерти. Всі відомі методи будуть працювати, я зазвичай це зробити в розчині, хоча цей процес не робить мене дуже щасливим. Необхідно протерти мак перед появою білого молока. Тепер ми можемо дати охолонути. Дружина іноді додає ложку густого варення для кращої в'язкості і смаку.
- Коли надходить тісто, прокочуйте його приблизно на половину сантиметрової маси, розведіть начинку і прокочуйте в рулон. Варто бути досить щільною, без бульбашок. Залиште рулон на деякий час, нехай він піднімається трохи.
- Залишилося випікати! Перед відправкою в духовку змащуйте рулон збитим яйцем (можна посипати трохи ванільного цукру). духовка повинна бути близько 180 градусів Цельсієм. Дядько!
Як ви бачите, нічого складного. Ми залишаємо поле для експериментів, можна використовувати різноманітні начинки, поєднуючи його з маком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зачекайте коментарі!
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Домашній маковий рулет - це найбільш затишна, традиційна, домашня випічка ви можете подумати про. Для виробництва ми не використовуємо готові макові начинки, але створюємо самі, додаючи натуральний мед, горіх і родзинки. Щоденні свіжі тістечка, доступні для пікапування та доставки (8-968-525-50-60) Фотограф @dfdasha #caravansv #rouletsmak #deliveryedymoskva
A post shared by Caraway SV (@karavay_sv_bakery) 26 Sep 2020 в 4:14am PDT
Дріжджі тісто макі Чудовий для легкої закуски або може виступати як десерт. Я впевнений, що ви точно знаєте, що робити з ним. Ми запрошуємо вас побачити рецепт для маківного пирога, який може здивувати вас. З нами!
Хто на знаку зодіаку, для яких думка матері буде закон про життя
Чому ви не повинні казати "Щасливість і здоров'я" привітанні ваших друзів