14
Печиво Courabier, замінюючи техніку закріплення коханим чоловіком
Довгий час я боївся варити. кішка в будинку. Я думав, що це було дуже важко і що я не зміг впоратися з ним, але я відчув час. О, як неправильно я був...
Виявляється, що найсмачніший Баку-курабе можна запікати без проблем всього за 15 хвилин. Сьогодні видання. "Сайт" ділитися інструкціями для виготовлення печива з делікатною фактурою та кремовийй Не можна відірвати!
р.
Печиво "Кураби" в домашніх умовах Інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом, дивитися це відео з чудовою кухар-канал "Прості рецепти."
https://www.youtube.com/watch? v=Jv-rdUFrV9E
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом печей з варенням. Я зроблю начинку з лимонів з цукром пропускають через м'ясорубку. Крохмаль не потрібно, варення не витікає, квадрати не горять!
Завдяки вище відео рецепту красивої господині Лілія, я тепер готує печиво Courabier в домашніх умовах легко і з задоволенням. Цей ніжний кремовий пісок cookie буквально розтоплюється у роті! Дуже смачний магазин.
Після того, як ви спробуєте, ви будете зробити цей cookie дуже багато!
Виявляється, що найсмачніший Баку-курабе можна запікати без проблем всього за 15 хвилин. Сьогодні видання. "Сайт" ділитися інструкціями для виготовлення печива з делікатною фактурою та кремовийй Не можна відірвати!
р.
Печиво "Кураби" в домашніх умовах Інгредієнти
- 140г борошна
- 1 білок
- 90г м'яке вершкове масло
- 55г цукровий порошок
- 10г ванільний цукор
- 2 ст.л. густого варення
- щіпка
Підготовка
- У глибокій мисці покласти м'яке масло, сіль, ванільний цукор і цукровий пудр. Вдаріть все міксером перед маслом збільшує обсяг. р.
- Додайте яєчний білок і зберігайте збивання міксера ще 1-2 хвилини. Додайте борошно і перемішайте ще на півгодини.
- Поставте тісто в тісто з насадкою "відкрита зірка". Резервуар покритий пергаментним папером, а потім висаджувати печиво.
- У середині кожного шматка печива зробіть депресію (Я шпилюю мій пальчик), а потім вичавити варення з пастки.
- Печиво випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 10-12 хвилин. Р
- Це, кішка Готовий. English, Українська, Français...
І познайомитися з цим рецептом, дивитися це відео з чудовою кухар-канал "Прості рецепти."
https://www.youtube.com/watch? v=Jv-rdUFrV9E
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом печей з варенням. Я зроблю начинку з лимонів з цукром пропускають через м'ясорубку. Крохмаль не потрібно, варення не витікає, квадрати не горять!
Завдяки вище відео рецепту красивої господині Лілія, я тепер готує печиво Courabier в домашніх умовах легко і з задоволенням. Цей ніжний кремовий пісок cookie буквально розтоплюється у роті! Дуже смачний магазин.
Після того, як ви спробуєте, ви будете зробити цей cookie дуже багато!
Яка дружина виправдала себе, відреагуючи її батьківське спадкування, таємно від її чоловіка?
Хто на знаку зодіаку, для яких думка матері буде закон про життя