11
Торт на кефірі, який буде запитати, тестувати терпіння господині
Вам подобається десерт, але спробувати не їсти борошно якомога простіше? Чудово, в нашому рецепту сьогодні немає борошна, ні манка. У той же час пиріг на йогурті виходить смачно, легко виконувати, бюджет і пишно люблять хмару!
І причина цього є окрема збивання яєчних білків і жовтків. Стабільна піна захоплює найменші повітряні бульбашки. Приступаючи до тесту, вони не встигають звільнити себе і сформувати її пористу структуру.
Йогурт торт інгредієнти
Підготовка
Я не знаю, хто, але моя родина любила торт. Шматочок просто розтоплює у роті. Я не можу її розрізати.
І причина цього є окрема збивання яєчних білків і жовтків. Стабільна піна захоплює найменші повітряні бульбашки. Приступаючи до тесту, вони не встигають звільнити себе і сформувати її пористу структуру.
Йогурт торт інгредієнти
- 4 яйця
- 400г Грецький йогурт
- 100г цукру
- 50г крохмаль
- пілінг
- 1 ч.л. розпушувача
- порошок
- випічка
Підготовка
- Відокремити білки з жовтків. Змішайте жовтки і цукор з королою.
- Додаємо в суміш йогурт, крохмаль і лимонна шкірка. Поміряйте його на однорідність.
- Подаруйте яєчні білки з міксером, поки піна густа. До речі, прискорити процес, збільшити обсяг і стабілізувати повітряну масу допоможе сік лимона. Після того, як білок починає пінопласт, додайте кілька крапель лимонного соку або лимонної кислоти на кінчик ножа.
- Додайте піну в чашу йогурту і жовтків.
- Ретельно перемішайте тісто з вінком.
- Обкладинка форми з пергаментним папером. Залийте тісто в неї.
- Тепла духовка до 170 градусів. Випікайте торт на 45 хвилин.
- Якщо ви хочете, прикрасити верхню частину торта з цукровою пудрою.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Бон привіт!
Я не знаю, хто, але моя родина любила торт. Шматочок просто розтоплює у роті. Я не можу її розрізати.
Рекомендація Sadhguru, яка допоможе поліпшити харчування навіть відчайдушної господині
Напис на бюстгальтер тег, який служить амулетом від обману продавців