12
Що відбувається, коли ви сказали молитву перед сном?
Ми обертаємо весь день, як кальмари в колесах. І робота, і сім'я, і життя – все необхідне, сила і настрій. Це відбувається за різними способами: і легко, весело, з повною емоційною відданістю, а іноді важко, через «не можна» і «не хочу». Не існує ніякої підтримки. Якщо Бог у вашому серці, ви завжди можете звернутися до Його. Короткі вечірні молитви Допомога заспокоїти.
Поза «Ложки» Редакція "Сайт" Ми знаємо значення часу. Ми також знаємо, як важливо для людей, які вірять у Бога. Не завжди можна повністю виконувати обряд, тому ми звертаємо увагу, але з однаковою вірою, надії та любові. А Господь послухає, і наші серця будуть спокійніше.
Ми можемо сказати, що молитва є універсальною. Але для різних випадків слово особливий. З усіх можливих нещастях, які є найнижчою природою, «Наш батько» захистить. Молитва не обмежується цим молитвою. Це ті, які потрібно прочитати перед сном.
20550Р
Молитви Гетьманщини
Вечірні молитви, коротке правило Молитва У ній зібрано комплексний перелік щоденних молитв, які повинні прочитати до церковної особи щодня. Це правило слід використовувати поступово, і тут тільки набір коротких молитв, які дозволять вам негайно звернутися до Бога перед сном.
й Короткі вечірні молитви Варто щодня читати, але важливо пам'ятати, що молитва цінна тільки для його інфаркту, щирості. Ми пропонуємо ознайомитися з іншою молитвою, яка подарує захист у складних випадках. Нехай ваше серце буде відкритою дверима!
Поза «Ложки» Редакція "Сайт" Ми знаємо значення часу. Ми також знаємо, як важливо для людей, які вірять у Бога. Не завжди можна повністю виконувати обряд, тому ми звертаємо увагу, але з однаковою вірою, надії та любові. А Господь послухає, і наші серця будуть спокійніше.
Ми можемо сказати, що молитва є універсальною. Але для різних випадків слово особливий. З усіх можливих нещастях, які є найнижчою природою, «Наш батько» захистить. Молитва не обмежується цим молитвою. Це ті, які потрібно прочитати перед сном.
20550Р
Молитви Гетьманщини
- До Царя Небесної
«До Царя небесного, Comforter, Душа правди, Хто всюди і робимо всі речі, Скарб доброго і життя до Giver, приїжджайте і очистіть нас від всіх домішок, і врятувати нас, Блаженний - наша душа. й - Трісакрий
«Холя Бог, Святий Сильний, Святий Немовірний, милосердя. (Читати три рази) Слава Отцю і Сину і Святому Духу, тепер і коли-небудь і коли-небудь." Амен.
Поза «Ложки» - Наш батько.
«Наш батько, хто в небі!» Заслужений Ти ім'я, Ти прийде Царство, Ти буде зробити, як це на небі і на землі. Подаруйте нам свій щоденний хліб в цей день, і пробачте наші борги, так само, як ми пробачимо наші боржники, і привели нас не до спокуси, але доставимо нас з зло. - Про нас, Господь.
«Лорд Ісуса Христа, Син Божої Матері, молитися за вашу преподобну матір'ю, ми святу і Бога, батька і всіх святих, милих на нас». Амен.
Поза «Ложки» - До Пресвятої Богородиці
«Блаштована Божа Матір, Пресвята Богородиця Божої Матері, милосердя Сина і нашого Бога, виливають на свою пристрасну душу і молитвами, які насять у доброму знесенні, а решта мого життя без проповідаю Я проходжу до вас рай, Богородиці, одного чистого і благословенного. й - ангел
«До ангела Христа, мого холі-персоналу, і до захисника моєї душі і тіла, пробачте всіх вас, дерево тих, хто грішився на день, і від усього приманка ворога проти мене доставить мене, найяскравіше в будь-якому грі, я небезпечю мій Бог, але молитися за мене грішним і невигідним рабом, для того, щоб я хотів показати доброту і милість Святої Трійці і матір мого Господа Ісуса Христа і всіх святих». Семен.
Поза «Ложки» - Добре вівся.
«Що варто їсти, бо справді благословлені, Бог, Пресвята Богородиця, і Божа Матір нашого Бога». Найвідоміший Черубім і найбільш славний без порівняння Серапхім, без розпаду Слова Божої Матері, забутого, Божої Матері, ми славимо вас.
Вечірні молитви, коротке правило Молитва У ній зібрано комплексний перелік щоденних молитв, які повинні прочитати до церковної особи щодня. Це правило слід використовувати поступово, і тут тільки набір коротких молитв, які дозволять вам негайно звернутися до Бога перед сном.
й Короткі вечірні молитви Варто щодня читати, але важливо пам'ятати, що молитва цінна тільки для його інфаркту, щирості. Ми пропонуємо ознайомитися з іншою молитвою, яка подарує захист у складних випадках. Нехай ваше серце буде відкритою дверима!