Доторкнувшись листа до дівчини, яка дивує літню кімнату

Висловлення «Кохання всіх вікових груп є покірним» Але не всі згодні з ним. Хтось вважає, що щасливий шлюб можливий тільки якщо обидва дружини про той же вік. Кілька років тому один з наших читачів взяв цю позицію. А причина, що дивно досить, була свого власного досвіду.

Доторкнувшись листа до дівчини, яка дивує літню кімнату 18

І всі деталі, які ви можете дізнатися від своєї особистої історії, яку вона вирішила поділитися з нами.

Ми познайомимося з Леною цілком, можливо, на весілля друзів. Я думаю, що я впала в любов з ним на перший погляд. Витончений, високий, міцний і навіть з сліпим посміхом! Як можна протистояти цьому?

«Не за що-небудь я взяв участь у тренінгу за місяць до цієї зустрічі, як налаштувати шлюб і процвітання особистого життя», - думав, коли я зустрілася з ним і вирішив прийняти питання у власні руки. Я взяв свою адресу електронної пошти з другу і запропонував познайомитися з ним в будь-який час.

Взагалі я не встигнути намагатися довгий час, виявилося, що Леонія теж відразу ж виділила мене серед інших. Здавалося б, знак з вище! Я хочу, щоб я знав, що я був в цьому моменті.

Доторкнувшись листа до дівчини, яка дивує літню кімнату р.

Хоча ніхто не може вірити можливість щасливого шлюбу, ми одружилися. Всі родичі були проти нашої спілки через велику вікову різницю (Я тільки виповнився 23, і Леунет вже перетворився 40, хоча він виглядав набагато молодше назовні).

За перші п'ять років ми жили душу до душі, а потім почали помітити дивні зміни мого чоловіка.

З нашого весілля, як життєрадісна і державна Ленечка перетворилася в гранату і зморшкула Леонід Васильович. В той час, як я був тільки початком цвітіння і відчуваю себе реальною жінкою.

91865,000

В кінці, замість того, щоб пишатися своїм чоловіком, в парі років я збираюся бути медсестра для нього. Я думав про це, стоячи на вівтарі в білосніжну сукню, засліплених відваги і чарівності? . . ?

Звичайно, ми розуміємо, що одна історія не може служити показником, а не буде подій, які відбувалися в ньому, обов'язково буде закономірністю. І все ж це такі історії, які краще заспокоїти і ви думаєте про своє майбутнє. Чи не це?