12
гарбузовий желе на зиму, заморожений, як чистий мами
Я люблю гарбуз! З вересня по листопаду готують все з перших страв до десертів. І в той же час я підготую до зими, щоб бенкетувати на ароматних гарбузових цукерок на холодних снігових вечорах. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. желе зима.
Це ласощі навіть для тих, хто не знає. гарбуз-словінгПеревірити всі сім'ї і друзів. Дуже освіжаюче страву!
Помаранчеві Jelly інгредієнти
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити запіканку гарбуза. Що осені я отримую цей рецепт від кулінарної книги!
Це апельсиновий желе. лимони Загустить гарячою. Робота протягом п'яти хвилин і задоволення на мільйон. Обов'язково спробуйте приготувати, ваш будинок оцінить цю делікатесу!
Це ласощі навіть для тих, хто не знає. гарбуз-словінгПеревірити всі сім'ї і друзів. Дуже освіжаюче страву!
Помаранчеві Jelly інгредієнти
- 2.5кг гарбуз
- 1 кг цукру
- 2 пакети апельсинового желе
- 2 апельсини
- 1 лимон
- 3 ч.л. лимонної кислоти
Підготовка
- Очистити гарбуз від шкірок і насіння, а потім порізати гарбуз м'якоть на невеликі шматочки. Залийте все цукром і залиште його на півгодини, щоб звільнити сік.
- Зварити або випікати шматочки гарбуза, щоб зробити гарбуз м'яким. Перерва готового гарбуза з блендером на пюре.
- Миємо лимони і апельсини. Натирайте шкірку і додайте її до гарбуза пюре.
- Вичавити сік з лимонів і апельсинів, залити його на гарбуз. Варіть гарбуз з цитрусовим соком близько 60 хвилин, періодично помішуючи.
- Наприкінці варіння додайте лимонний сік і апельсиновий сухий желе до гарбуза.
- стерилізуйте банки, а потім залийте їх гарячими. гарбуз-помаранчевий желей Розгорніть його стерилізованими кришками. Поверніть банки вниз і загорніть його в ковдру, поки він не охолоне. р.
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити запіканку гарбуза. Що осені я отримую цей рецепт від кулінарної книги!
Це апельсиновий желе. лимони Загустить гарячою. Робота протягом п'яти хвилин і задоволення на мільйон. Обов'язково спробуйте приготувати, ваш будинок оцінить цю делікатесу!
Золота порада чоловікам, які готові до вафії з молодою дівчиною
Що допоможе миттєво ремонт запаленої світлодіодної лампи