34
Мами фаршировані баклажани, для яких не потрібно навіть соус, з'їдають чисто.
Всі права. любителі баклажанів Я хочу розповісти вам про цю красиву страву. Яєчні рослини, фаршировані м'ясом, можна приготувати просто і швидко, і можна навіть послужити цю делікатесу на святковому столі.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Баклажани з фаршею Хармошкай Не можна відірвати!
р.
Баклажан фарширований м'ясні інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Світло життя з Оленою." Дякую, Олена, для ваших чудових рецептів!
https://www.youtube.com/watch? v=q9oVs9vpPuo
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати баклажанну закуску «Шип» з овочами та сиром. Смачна і корисна страва може подавати як самостійно, так і як гарні страви!
Баклажани, фаршированіЗа цим рецептом приходять ароматні, соковиті, ситні і дуже смачні! До речі, згідно з тим же принципом, можна додати будь-яку начинку до розрізів баклажанів. Наприклад, я також люблю баклажани з рисом і меленою яловичиною в поєднанні з томатами. При бажанні баклажани зверху також можна посипати тертим сиром.
Насолоджуйтеся смачними та корисними стравами!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Баклажани з фаршею Хармошкай Не можна відірвати!
р.
Баклажан фарширований м'ясні інгредієнти
- 2-3 баклажани
- 300г фаршу фаршу
- 1 цибулина
- 3-4 ст.л. сметани
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Вимити баклажани і нарізати на дві половинки уздовж. Потім прокладаємо опору ( беремо олівці) з двох сторін, робимо поздовжні розрізи навпіл баклажанів. Про 7-8, без нарізки близько сантиметра до краю. Завдяки пропсу олівець ми не зрізаємо баклажани до кінця. Ви закінчите вентилятором. Якщо баклажан довго, його можна нарізати на дві частини для зручності.
- Поставте баклажани в чашу, посипте його сіллю і залиште її протягом 20 хвилин, щоб гіркота відійшов.
- До готового фаршу додайте подрібнені цибулю, сіль за смаком і добре перемішати. Р
- Випікати форму рослинною олією. Отримати баклажани з води. Наповнювати кожну з баклажанів цибулю фаршем. Можна зробити це ложкою, але зручніше своїми руками. Заповнюється фаршем баклажаном, надягаємо на вершкову каструлю.
- Поставте сметану в окрему чашу. Посол і догляд за ним, при бажанні можна додати ваші улюблені спеції. Добре перемішати, а потім змастити сметану за допомогою фаршированих баклажанів рясно.
- Випікати баклажани в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки протягом 35 хвилин.
- Це, фарширований баклажан Гармонія готовності. Бодибилдерши!
І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Світло життя з Оленою." Дякую, Олена, для ваших чудових рецептів!
https://www.youtube.com/watch? v=q9oVs9vpPuo
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати баклажанну закуску «Шип» з овочами та сиром. Смачна і корисна страва може подавати як самостійно, так і як гарні страви!
Баклажани, фаршированіЗа цим рецептом приходять ароматні, соковиті, ситні і дуже смачні! До речі, згідно з тим же принципом, можна додати будь-яку начинку до розрізів баклажанів. Наприклад, я також люблю баклажани з рисом і меленою яловичиною в поєднанні з томатами. При бажанні баклажани зверху також можна посипати тертим сиром.
Насолоджуйтеся смачними та корисними стравами!