Мами фаршировані баклажани, для яких не потрібно навіть соус, з'їдають чисто.

Всі права. любителі баклажанів Я хочу розповісти вам про цю красиву страву. Яєчні рослини, фаршировані м'ясом, можна приготувати просто і швидко, і можна навіть послужити цю делікатесу на святковому столі.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Баклажани з фаршею Хармошкай Не можна відірвати!

р.

Баклажан фарширований м'ясні інгредієнти
  • 2-3 баклажани
  • 300г фаршу фаршу
  • 1 цибулина
  • 3-4 ст.л. сметани
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Вимити баклажани і нарізати на дві половинки уздовж. Потім прокладаємо опору ( беремо олівці) з двох сторін, робимо поздовжні розрізи навпіл баклажанів. Про 7-8, без нарізки близько сантиметра до краю. Завдяки пропсу олівець ми не зрізаємо баклажани до кінця. Ви закінчите вентилятором. Якщо баклажан довго, його можна нарізати на дві частини для зручності.

2. Поставте баклажани в чашу, посипте його сіллю і залиште її протягом 20 хвилин, щоб гіркота відійшов.

3. До готового фаршу додайте подрібнені цибулю, сіль за смаком і добре перемішати. Р

4. Випікати форму рослинною олією. Отримати баклажани з води. Наповнювати кожну з баклажанів цибулю фаршем. Можна зробити це ложкою, але зручніше своїми руками. Заповнюється фаршем баклажаном, надягаємо на вершкову каструлю.

5. Поставте сметану в окрему чашу. Посол і догляд за ним, при бажанні можна додати ваші улюблені спеції. Добре перемішати, а потім змастити сметану за допомогою фаршированих баклажанів рясно.

6. Випікати баклажани в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки протягом 35 хвилин.

7. Це, фарширований баклажан Гармонія готовності. Бодибилдерши!

І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Світло життя з Оленою." Дякую, Олена, для ваших чудових рецептів!

https://www.youtube.com/watch? v=q9oVs9vpPuo

Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати баклажанну закуску «Шип» з овочами та сиром. Смачна і корисна страва може подавати як самостійно, так і як гарні страви!

Баклажани, фаршированіЗа цим рецептом приходять ароматні, соковиті, ситні і дуже смачні! До речі, згідно з тим же принципом, можна додати будь-яку начинку до розрізів баклажанів. Наприклад, я також люблю баклажани з рисом і меленою яловичиною в поєднанні з томатами. При бажанні баклажани зверху також можна посипати тертим сиром.

Насолоджуйтеся смачними та корисними стравами!