Торт «Холодні курдські накладки», який плавиться у роті, як пухнастий сніг

Найкраще, що коли-небудь сталося мені на кухні! Ніжний і швидкий торт з сиром і вишнями обов'язково варто приготувати зараз, взимку. Коли він холодний і сніжний зовні, п'яте лимонний чай в домашніх умовах і насолоджуючись цим смачним харчуванням є особливий вид насолоди!

Стоп, подивіться вікно, а потім візьміть його. шемале: відчути аромат какао, відчути легку кислу вишню в поєднанні з ніжним, як хмара, запечена начинка. У цей момент на вас чекає смак торта і сноуборд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Солодкий і швидкий торт з сиром сьогодні "Сайт" пропонує відкинути будь-який досвід і страхи, не циклувати на поганий, але просто взяти і підготувати цей чудовий вишневий млинй Таст не може бути висловлений словами, він повинен бути спробований!

Тест інгредієнти
  • 150г борошна
  • 2 яйця
  • 3 ст. какао
  • 100г цукру
  • 7-8г ванільний цукор
  • 50мл рослинної олії
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • 50–70 мл молока
  • щіпка
  • 100г вишня

Наповнення інгредієнтів
  • 250г сир
  • 1 яйце
  • 2 ч.л. крохмаль
  • 50г цукру
  • 2g ванільний
  • сметана (за потреби)

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто в зручній ємності, змішайте борошно з какао, ванільним цукром, розпушувачем і сіллю.

2. У глибокій мисці збити яйця з цукром на пишну піну. Продовжуємо збивати, залити рослинне масло і молоко. У двох дозах додайте суху суміш. Подивитись його добре. Тісто повинна бути в консистенції як сметана. Якщо вона товста, можна додати більше молока.

3. Для начинки збити сир з цукром, ваніліном, яйцем і крохмаль з блендером до однорідності. Якщо сир не дуже жирний, то слід додати трохи сметани. Якщо не існує блендера, сир можна потерти через сито. Для зручності сирної маси можна залити в кондитерський пакет. 3250Р. 3700Р.

4. Форма для випікання (У мене є кругла форма гнізда, але краще взяти прямокутну 20 по 20) покрита пергаментним папером. Залийте тісто на дно цвіль. Поставте вишня на тісто. Я використовую для заморожування, тому перед додаванням його в тісто, вишні повинні бути відлиті.

5. Тепер начинка. В ідеалі запечена маса краще вичавити на тісто з кондитного мішка, малюнок на тесті ромбака або квадрат як на фото. Я запіканий пізно ввечері і вирішив не шукати кондитерський пакет в шафі, просто ложка прокладаємо сирну начинку на тісто у вигляді гірок. Склад полягає в тому, що в місцях, де сир, замішують тісто, а в місцях, де він не піднімається, тому що він має розпушувач. В результаті з тесту утворюються подушки.

96775.

6. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини.

7. Це, ніжний і швидкий. млинці І вишневий готовий. Бон привіт! р.

Редакційна колегія Також я раджу ознайомитися з інструкцією приготування сирного торта з ягодами. Цей рецепт був знайдений в старій книжці моєї матері «Платесант ацетиту» (1974 р., до речі)!

Я впевнений, що це ніжно і торти З сиром і вишнями обов'язково буде одним з улюблених рецептів. До речі, замість вишні, можна спробувати додати чорницю, чорницю або смородини. Я мав багато морозів влітку, тому я спробую його найближчим часом.

Також можна додати трохи кориці і апельсинову шкірку, вона буде досить взимку!