Що робити з дверима, яка конденсує нескінченно

З приходом холодної погоди на вхідні двері може з'явитися конденсація. Ця невелика проблема знайома практично всім, особливо тим, хто живе в приватному будинку. У статті редакційна колегія "Сайт" покаже вам, як видалити конденсацію так, щоб двері не погіршуються від вологи і довше зберігають будинок.

Спочатку ми спробуємо зрозуміти причини цього явища. Зменшення відбувається через різницю температури між поверхнею дверей і навколишнього повітря. Вода падає на високохолодну поверхню і відразу замерзає. Таким чином, конденсація з'являється на холодних дверях. Це означає одне. Двері недостатньо ізольованій

Я зіткнувся з цією проблемою з приходом перших заморозків. Я поклав нові двері в будинок цього року. Хочу взяти двері дорожче. В кінці «поганий платіж двічі». Крім того, сама проблема відчувала себе разом з замороженням вікон. Однак досить було утеплити слабкі плями в вікнах, а конденсат негайно зникне. Але з вхідними дверима не так просто.

Найголовніше, що є утеплювач в дверцятах. І сам дверний ящик наповнений монтажною піною зсередини. Але це недостатньо для дверей з металевим (або цілим) корпусом. На дверцятах, як шахта, конденсація перших форм, а потім замерзає.

Як позбутися від конденсації В теорії все дуже просто. Мороз разом з теплим повітрям створюють конденсацію. Що потрібно видалити з цієї формули. Але на практиці не все так просто: потрібно ставити двері термічною перервою, в якій зовнішня частина металу дверей і коробки відокремлюється від внутрішнього спеціального шару. Завдання цього шару не проводити тепло, захистити двері. Таким чином, холодні частини залишаються зовні і не вводять в контакт з теплою кімнатним повітрям.

Ще один варіант - поставити тамбурину. У цьому випадку створюється різновид проміжної зони. Знижує температурну різницю між вулицею і будиночком, а конденсацію з дверей зникне. У правді ці рішення вимагають певної фінансової вартості, але вони варто.

Для тих, хто хоче заощадити гроші, є бюджет вирішення проблеми. Потрібні зробити ще одну дверцята в одному отвір. Нові двері не повинні бути однаковими залізними, але теплими, виготовленими з пластику або дерева. Таким чином, можна буде відрізати шлях до внутрішнього теплого повітря, який позбавить від дверей конденсації. Крім того, ми отримаємо додаткову ізоляцію для житла.

Останній метод працює за принципом термос. З його допомогою легко вирівняти різницю температури і позбутися від конденсації на дверцятах. Я сподіваюся, що ця стаття допоможе багато вирішити цю проблему і бути корисним в повсякденному житті. Передні двері більше не потінуть взимку. Теплий!