27
Якими радянськими звичаями стали повторювати іноземці, навіть перед рульовим
Ми були розпущені для цих звичок, і зараз що? Як якщо це буде, то це не дивно! Іноземці часто сміються на нас, пам'ятаючи наш Радянський Союз. звичокй Іноземці, як ми колись робили! Чи є вони смішні зараз? Здогадуємо.
Редакція "Сайт" посміхання. Все, що використовується для критики, тепер просто представлений в різних обгортках. Принаймні «пакет в упаковці». Так багато разів ми попросили, весь комплекс розвивався. Так само, ось бідні, пікіровки!
Старі звички
Цікаво, що ставлення до наших старих радянських звичок змінюється в різних країнах. Звертаємо вашу увагу на те, що у нас є багато! Обов'язково напишіть в коментарях, які інші звички, на вашу думку, приймали від нас іноземці. І просто поділіть вашу думку на тему.
Старі звички Вони можуть бути дуже корисними. Тут показує практика. Так що не поспішайте кинути свій власний і скопіювати когось іншого, тому що це здається смішним для когось. Тут ще одна велика стаття про звички, які можуть показати, що людина виросла в бідних умовах. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Фотозвіт та стаття .
Редакція "Сайт" посміхання. Все, що використовується для критики, тепер просто представлений в різних обгортках. Принаймні «пакет в упаковці». Так багато разів ми попросили, весь комплекс розвивався. Так само, ось бідні, пікіровки!
Старі звички
- Пакетний пакет
Тепер ви можете побачити пластикові контейнери, які призначені для повторного використання тих же сумок. Однак соус тепер трохи відрізняється і він пов'язаний з навколишнім середовищем. Це не екологічно чистий, виходить, щоб купити пучок сумок і просто відкинути їх. І ми думали, що ви були просто економити. Р - Сумки для прання
Я, ми зробили. Я не знаю, що ви тягнете з ринку. Поранчево трохи томата дробиться. Крім того, пакети були значно сильнішими, подаються протягом тривалого часу. Так промивають їх, промивають їх. Я теж зробив. І так юнаки знову почали. Оскільки екологи світу думали, що це буде менше сміття. Гаразд, океї. Перегляд цього повідомлення в Instagram
(@sergey180479) - Садівництво
Вони також здивовані нас, кажучи, що ви нічого не з'їсти, тому працювати на три сотні. Здається дивний, але в одній Європі люди влаштовують сади на дахах будинків, щоб виростити екологічно чистий огірок або петрушки. У чергах стоять парі акрів для саду. Що це? Старі звички - Авоска
Не так давно відомий Louis Vuitton "трійка" в продажу сітки еко-сумка, яка підозріло виглядає як наша радянська авокатика. Ми мали кілька, і мій дід завжди переніс їх в кишені. Чи можу я купити щось? Варто відзначити, що іноземна авокаска не дешева, майже $ 500 витрат. Це модний аксесуар. Перегляд цього повідомлення в Instagram
(@do.eco.friendly) - Калсони
Що зробив мене сміх. Однак одяг, який ми любимо (і продовжуємо робити це) часто врятували нас в холодну погоду. Виявилося, що зараз він прохолодний, називається термічними нижнями, ви можете і повинні носити і навіть в цьому середовищі немає нічого смішного. Парадокс! - Скло.
Іноземці сміхалися в нашій звичаї над скляними контейнерами. І ми отримали копійку для цього. Потім з'явився пластик всюди, і ми поступово переїхали. Пляшка залишилася, але не в цих кількостях. І є пана! У Європі вони переключаються до скляних контейнерів, оскільки це також стосується навколишнього середовища. Ми просто бідні. Це смішний.
Цікаво, що ставлення до наших старих радянських звичок змінюється в різних країнах. Звертаємо вашу увагу на те, що у нас є багато! Обов'язково напишіть в коментарях, які інші звички, на вашу думку, приймали від нас іноземці. І просто поділіть вашу думку на тему.
Старі звички Вони можуть бути дуже корисними. Тут показує практика. Так що не поспішайте кинути свій власний і скопіювати когось іншого, тому що це здається смішним для когось. Тут ще одна велика стаття про звички, які можуть показати, що людина виросла в бідних умовах. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Фотозвіт та стаття .
Формула ідеальної курячої пасти за рецептами Ольги Матвей
Чоловік раптом припинив їсти труси і просить варити тільки тібулі, вони навіть охолоджують, ніж пельмені