35
Казковий коктейль Ольги Шобутинської, який зібрав тон лаваційних коментарів під відео
Англійська різдвяний торт є відмінним варіантом Зимовий фестиваль! Я подяку Оленки Шобутинської за цей доступний і докладний рецепт, все добре пішли. Я вирішив перевірити ці минулі вихідні, щоб побачити, чи можна зробити цю пасту для Різдва. Я скажу прямо: результат перевершує всі очікування!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці англійської ялинки млинцій Цей ароматний тістечка ще більш смачний на другому або навіть третій день після приготування їжі!
Англійська різдвяний торт інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти випічки. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
https://www.youtube.com/watch? v=2tNJQ7hRbBU
Я також хотів би дізнатися, як зробити Різдво Яскравий, ніжний і затишний, з ароматом цитрусових, сушених фруктів і солодким смаком приходу до свята!
Подвоюється кількість фруктів. Він був чарівним! Один зліва дозрівання, інший з'ївся відразу.
Крунчи назовні, і м'який вершковий, і помірно вологий на внутрішній стороні, цей англійський різдвяний кекс стане відмінним доповненням до... кепікі Як на свята, так і на будні дні!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці англійської ялинки млинцій Цей ароматний тістечка ще більш смачний на другому або навіть третій день після приготування їжі!
Англійська різдвяний торт інгредієнти
- 100г вершкове масло
- 2 яйця
- 250г борошна
- 150г цукру
- 8г ванільний цукор
- 1 лимон
- 2 ч.л. розпушувача
- 125 мл вершки (33% жиру)
- 150г світло родзинки
- 150г темні родзинки
- 50г вишня
- 50г кандид
- щіпка
Підготовка
- Удар м'яке вершкове масло з міксером до пишності. Займається приблизно 3-5 хвилин. Продовжуємо збивати, додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і 1 лимонну шкірку до олії.
- У окрему ємність збийте яйця виделкою, а потім залийте їх в масляну масу, продовжуючи збити міксером. Змішати борошно з розпушувачем, а потім порційно додати суху суміш до рідкої маси. Залийте крем і перемішайте його з силіконовою лопаткою. При бажанні крем можна замінити сметаною.
- Сухі плоди ретельно промивають теплою водою і добре просушують. Додаємо сушені фрукти і консервовані фрукти до тесту. Перемістити тісто в форму, покриту пергаментним папером. р.
- Випікати кекс в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за годину. Перевірити готовність зубцем. , Україна
- Це, Різдвяний торт готовий. Краще вирізати наступний день. Перед подачею посипаємо пуповинним цукром. Бодибилдерши!
І познайомитися з цим рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти випічки. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
https://www.youtube.com/watch? v=2tNJQ7hRbBU
Я також хотів би дізнатися, як зробити Різдво Яскравий, ніжний і затишний, з ароматом цитрусових, сушених фруктів і солодким смаком приходу до свята!
Подвоюється кількість фруктів. Він був чарівним! Один зліва дозрівання, інший з'ївся відразу.
Крунчи назовні, і м'який вершковий, і помірно вологий на внутрішній стороні, цей англійський різдвяний кекс стане відмінним доповненням до... кепікі Як на свята, так і на будні дні!
Де заковтнути до Нового року, щоб гроші лягли в будинок, як бджіл для меду
"Фінгери" на святковому столі, щоб задіяти голодний бульйон