Де відбувається з'єднання між чоловіком аварії та красою дружини?

Чи можна переконувати надзвичайно фрагмальний чоловік, який варто дарувати дорогого подарунка до своєї молодшої сестри на весілля? І варто витрачати багато на подарунок, якщо сама сестра представляє тільки дешеві сувеніри на свята? Не можна відповісти на ці питання більш всебічно, ніж героїня нашої історії сьогодні.

Моя сестра і я завжди був дуже доброзичливим. На відміну від інших дітей, ми ніколи не боролися над іграшками або батьками. Навпаки вони готові дати один одному найцінніші речі. Він завжди був, і він буде залишатися так.

Я не можу допомогти сестрам. На даний момент мій фінансовий стан набагато краще, ніж її. Так кожен раз вона просить, я прийшов на допомогу.

Де відбувається з'єднання між чоловіком аварії та красою дружини? р.

Ми не розуміли це з початку наших відносин. У своїй сім'ї він не замовний, так як він називає його, щоб поширювати гроші. У той же час, як його батьки були заморожені, вони ніколи не допомогли їм дорослим дітям або іншим родичам фінансово при необхідності. З того часу, на їх думку, фінансова допомога членам сім'ї, які прищеплюють в них звички блювоти і вижити за рахунок інших, замість навчання самостійно вирішувати свої проблеми.

Поважаю, що я поважаю принципи життя мого чоловіка і його батьків, я не збираюся відмовитися від своєї справи. Мої батьки і я пішов занадто рано. Так ми стали єдиною підтримкою і підтримкою. І неважливо, що хтось говорить, я не збираю щось (в тому числі гроші) за мої родичі.

Я думав багато разів про те, що з нас справа. Напередодні моєї сестри не більше, ніж будь-який спір, він був раніше.

Справа в тому, що я замовив дуже дорогі пральні машини для весільного подарунка. Ольга завжди мріяла про це, але не могла його дозволити. Я думав, що це хороший подарунок для сім'ї. Я купив його без консультації чоловіка.

Коли чоловік дізнався про це, він був лютий. Він почав кричущий, що вона була смокче всі гроші з мене і дав мені безцінні брекети. А потім він сказав, що якщо я не зупинив цю Божевіллю, він файл для розлучення. Він був тільки тоді, що я зрозумів, що я знаю чоловіка. І звичайно, не важко вгадати, що я вибрав в кінці. й