19
Французький салат "Шамед", який добре пролягає, коли Олів'є втомлюється
Я не думаю, що ви збираєтеся зателефонувати нашому громадянину поганий з точки зору їжі. Ми спробували його, і це не дивно. Але хочу бути вражені! І тепер, коли «Топ» і «Олив'є» в різних варіаціях вже втомилися, ми починаємо шукати нові значення. І смаки. Ми рекомендуємо запускати салат "Парадіз", в якому основні інгредієнти свінгерий
Редакція "Сайт" Я смакував цей простий салат і прийшов до висновку, що його можна сміливо покласти вгорі. Швидкість і легкість приготування, наявність інгредієнтів, і найголовніше, досить цікавий смак відігравав важливу роль в цьому. Як ви спробувати приготування їжі?
Дрочіння Яйця
інгредієнти
Яйця
З редакційного офісу це реальний удар! Салат виявився простим і смачним, не грішним. обідній стілй Також можна оптимізувати. Наприклад, замість звичайних яєць використовувати перепели, а замість оселедця додати слабосолену прокладку або лосось, тому салат набуває благородних відтінків. Написати коментарях, які поліпшення ви б зробити.
Яйця Чудово поєднується один з одним, такий салат йде на солодку душу! Тут є ще один цікавий рецепт для оселедця з яблуком - також неймовірне поєднання, яке цілком доречно поєднувати зі склом. Бон привіт!
Редакція "Сайт" Я смакував цей простий салат і прийшов до висновку, що його можна сміливо покласти вгорі. Швидкість і легкість приготування, наявність інгредієнтів, і найголовніше, досить цікавий смак відігравав важливу роль в цьому. Як ви спробувати приготування їжі?
Дрочіння Яйця
інгредієнти
- 200 г філе оселедця (докладно не дуже солоний)
- 2-3 цільні яйця
- 1 шт червона салат цибулю
- 1 пучок листяного салату
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. оцту
- 1 ч.л. готової гірчиці
- сіль
Яйця
- Пробити листя салату своїми руками, шматки не повинні бути занадто великими. Потім вирізати яєчні скибочки, ви можете мати великі.
- Краще розрізати ялинку філе невеликими шматочками, щоб вони потім рівномірно розподілялися в готовому салаті.
- Зріжте цибулю півкільцями. Для того щоб не бути гіркими і не так каустичними, її можна злегка посолити і натерти руками. Зробіть вершкове масло, гірчиці і оцити станцією.
- Залишилося змішати всі інгредієнти разом, змішати, потім залити станцією. Найкраще робити це безпосередньо перед подачею. "Фак" готовий!
З редакційного офісу це реальний удар! Салат виявився простим і смачним, не грішним. обідній стілй Також можна оптимізувати. Наприклад, замість звичайних яєць використовувати перепели, а замість оселедця додати слабосолену прокладку або лосось, тому салат набуває благородних відтінків. Написати коментарях, які поліпшення ви б зробити.
Яйця Чудово поєднується один з одним, такий салат йде на солодку душу! Тут є ще один цікавий рецепт для оселедця з яблуком - також неймовірне поєднання, яке цілком доречно поєднувати зі склом. Бон привіт!
Чому мій син-в-право відмовляється купити нове взуття?
Що робити, якщо син таємно одружений за кордоном і не звітував